Trailer: Ny teaser til dansk instruktørs film om tennislegenderne Björn Borg og John McEnroe

En af sportshistoriens største rivaliseringer, den mellem tennisstjernerne John McEnroe og Björn Borg, tages snarligt under kærlig behandling i det autentiske drama "Borg".

Filmen, som i udlandet går under navnet "Borg Vs McEnroe", fokuserer på det nervepirrende Wimbledon-finaleopgør mellem d'herrer i 1980.

Den rapkæftede, amerikanske McEnroe spilles af Shia LaBeouf, mens den mere stoiske Borg spilles af svenske Sverrir Gudnason. Derudover medvirker bl.a. Tuva Novotny og Stellan Skarsgård.

Den delvist danskproducerede film instrueres af Janus Metz ("Armadillo", "True Detective") og får premiere herhjemme 14. september.

Kommentarer

Ny teaser til dansk instruktørs film om tennislegenderne Björn Borg og John McEnroe

 • ★★★★★1

  Nok en af Shia's mest intressante roller i lang tid, som nævnt tidligere jeg kendte til de to herre her, men ikke rigtig indgående, så det blir spændende og se, men jeg kan godt li at man ikke er i tvivl om hvem der er hvem, når jeg har fået forkalret forskellen på de to herre.

  Elwood 4-07-17 16:39

 • ★★★★★0

  Glæder mig dæleme! Hvis den bare er 10% så stærk som Borgs/McEnroes personlighed, så har vi en perle i vente!

  The Insider 4-07-17 16:41

 • ★★★0

  Den kamp var så sindssyg. Enhver der har mulighed for at se kampen, tennis-interesserede eller ej, bør komme igang. Hvorvidt filmen kan fange samme intensitet, og indkapsle myten om Borg, som var tidens allerstørste sportsstjerne, bliver interessant.

  Dolphinfriendly 5-07-17 02:29

 • 0

  Det var en fantastisk kamp i mellem to meget forskellige personligheder. Bjørn Borg var elsket ligeså meget som Federer er det i dag og McEnroe var hadet ligeså meget som, tja ingen. Han havde en episode mod Jimmy Connors i SF, hvor han havde fået en advarsel, så tilskuerne var ikke ligefrem hans største fan. De var respektfulde, men håbede helt klart at Borg vandt. Borg havde i øvrigt også vundet de fire foregående år og var storfavorit. McEnroe overlevede flere matchbolde både i tredje sæt og i den legendariske tiebreak i fjerde sæt.

  Ja i det hele tager har der været mange fantastiske tenniskampe gennem tiderne. Egentlig mærkeligt at det først er nu at der begynder at komme nogle tennisfilm.

  Whispering Horse 5-07-17 02:52

 • ★★★★0

  Jeg er spændte på at se, hvordan de vil skrue duellen sammen. 

  Babo 5-07-17 08:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen