Trailer: Første trailer til danske Janus Metz’ stjernespækkede thriller: "All the Old Knives"

Manden bag "Armadillo", "Borg" og "Hjertelandet" har instrueret selveste Chris Pine, Thandiwe Newton og Laurence Fishburne.

Tilbage i september 2020 kom det frem, at den danske instruktør Janus Metz ("Hjertelandet", "Borg") skulle lave thrilleren "All the Old Knives" for Amazon Studios.

Filmen kom i kassen, mens pandemien for alvor raserede filmbranchen, og nu er den snart klar til at lande på Amazons streamingtjeneste, Prime Video. Og Amazon har netop frigivet den første trailer til den stjernespækkede film, som kan ses herunder.

Metz skabte store overskrifter under Cannes-filmfestivalen i 2010 med sin Afghanistan-dokumentar "Armadillo", før han senere bl.a. instruerede afsnit af store internationale tv-serier som "ZeroZeroZero" og "True Detective". Moovy TV har ved to lejligheder interviewet den prisbelønnede, danske filmmager:

Se også: Moovy TV: Interview med "Borg"-instruktøren Janus Metz

Se også: "Hjertelandet"-interview med Janus Metz

"All the Old Knives" er baseret på Olen Steinhauers bog af samme navn og handler om CIA-agenten Henry Pelham (Pine), der forsøger at opspore en muldvarp i sin egen organisation, som var medskyldig i over 100 menneskers død under en flykapring.

Under efterforskningen besøger Pelham både Østrig, England og Californien, og et gensyn med en tidligere kollega/elsker (Newton) bliver skæbnesvangert.

Ud over Chris Pine ("Star Trek Beyond") og Thandiwe Newton ("Westworld") har "All the Old Knives" også store navne som Laurence Fishburne ("The Matrix") og Jonathan Pryce ("Brazil") på rollelisten.

"All the Old Knives" udkommer i udvalgte biografer og på Prime Video den 8. april. Traileren kan ses her:

Kommentarer

Første trailer til danske Janus Metz’ stjernespækkede thriller: "All the Old Knives"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen