Trailer: Pilou Asbæk dukker op i ny "Uncharted"-trailer!

Vi var ikke engang klar over, at den danske superstjerne var med i den kommende blockbuster før nu!

2022 ser ud til at blive et vildt år for vor egen Pilou Asbæk – ikke nok med at han medvirker i den stort opsatte Stephen King-filmatisering "Salem's Lot", så spiller han også over for Jason Momoa i "Aquaman and the Lost Kingdom".

Og først nu opdager vi, at Asbæk ("Krigen", "Overlord") også spiller over for verdensstjerner som Tom Holland og Mark Wahlberg i den kommende eventyrfilm "Uncharted", som er baseret på Naughty Dogs populære PlayStation-spil af samme navn.

Se også: "Overlord"-interview med Pilou Asbæk!

Asbæks rolle i filmen er formentlig relativt beskeden, idet han på sin personlige Instagram-profil betegner rollen som "en lille cameo". I skrivende stund er rollen ikke engang noteret på Asbæks IMDb-profil.

I "Uncharted" har førnævnte Tom Holland ("Spider-Man: No Way Home") hovedrollen som den unge og eventyrlystne Nathan Drake, som sammen med sin noget ældre makker, Sully (Wahlberg), leder efter en Indiana Jones-agtig skat.

"Uncharted" og Pilou Asbæk (med flot, stort skæg og klap for øjet) lander i de danske biografer den 10. februar, og den nyeste trailer kan ses her:

Kommentarer

Pilou Asbæk dukker op i ny "Uncharted"-trailer!

 • ★★★0

  Var det virkelig det bedste overskæg Mark Wahlberg kunne gro? 

  Not impressed. 

  Essal23-12-21 20:51

 • ★★★0

  Ah nu spoilede du lige traileren for mig!

  MOVIE100023-12-21 21:18

 • ★★★★0

  Wahlberg som Sully. Jeg er i chok. Så skulle de hellere have kaldt karakteren noget andet. Der er jo intet ved Wahlberg, som minder bare en lille smule om Sully. 

  Tom Holland kan bedre gå, selv om han ser alt for skoledreng-agtig ud til at være Drake.

  S. Rico24-12-21 00:30

 • 0

  De har rullet tiden alvorligt tilbage, for at få Wahlberg og Holland til at passe til rollerne.. Men den går da også som en forhistorie til det første spil?

  Dog tror jeg aldrig Holland rigtig bliver en "Nathan Drake" -  alt for barnlig i sit udtryk, og fysik. Nathan Drake er sgu en ok stor kleppert i spillene. 

  Men ses skal den. De fire Uncharted spil er fantastiske. (og spin off'en er også fed)

  Gladiator26-12-21 13:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen