Trailer: Omsider! Se den første (ultrakorte) teaser til "Aquaman and the Lost Kingdom"

Den fulde trailer svømmer op til overfladen den 15. september.

Der har længe floreret snak om, at den kommende "Aquaman"-fortsættelse, "Aquaman and the Lost Kingdom", er begravet i reshoots, testvisninger og omjusteringer i klipperummet.

Derfor har flere store filmmedier også spekuleret i, at "Aquaman and the Lost Kingdom" ikke udkommer i år som planlagt, og at den i stedet udskydes til 2024 ligesom Warner Bros.' "Dune: Del 2".

Og indtil i dag blev den teori underbygget af, at vi endnu ikke havde fået én eneste trailer til DC-storfilmen her blot tre måneder før biografpremieren. Men den teaser har vi altså fået nu, og den kan ses herunder.

Læs også: "Blue Beetle" er officielt det syvende(!) DC-flop i streg

Teaseren er blot 30 sekunder lang, men den byder på flere actionfyldte klip med Jason Momoa, Patrick Wilson og Yahya Abdul-Mateen II, der spiller hhv. Aquaman, kong Orm og superskurken Black Manta. En komplet trailer udkommer om fire dage – altså den 15. september.

Også Amber Heard, Dolph Lundgren og Nicole Kidman vender tilbage i "Aquaman and the Lost Kingdom", hvor Aquaman må slå sig sammen med sin fjendtlige halvbror Orm for at besejre den hævntørstige Black Manta og redde Atlantis. Aquaman er i øvrigt blevet far, siden vi sidst så ham.

Hvis filmen ikke ender med at blive udskudt lige før målstregen, så svømmer "Aquaman and the Lost Kingdom" ind i de danske biografsale den 25. december. Se den omtalte teaser her:

Kommentarer

Omsider! Se den første (ultrakorte) teaser til "Aquaman and the Lost Kingdom"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen