Trailer: Trailer til det danske børnehjemsdrama "Der kommer en dag"

Traileren til det danske drama "Der kommer en dag", der har Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl i to af de bærende hovedroller, er netop blevet udsendt og kan ses herunder.

Filmen er baseret på virkelige hændelser og skildrer forholdene på børnehjemmet Gudbjerg i 1967, hvor to uadskillelige brødre anbringes efter at være blevet fjernet fra deres syge mor. På trods af astronautdrømme og drengemod må de hurtigt sande den ubarmhjertige virkelighed og finde en måde at tage den ulige kamp op for at genvinde friheden.

Lars Mikkelsen spiller børnehjemmets frygtede forstander, og Sofie Gråbøl er den nytilkomne lærer Lilian, der modstræbende må lære spillets regler på Gudbjerg.

I filmen medvirker også Lars Ranthe, Søren Sætter-Lassen, Sonja Richter, David Dencik, Paw Henriksen, Jens Jørn Spottag og Solbjørg Højfeldt. Filmen er instrueret af Jesper W. Nielsen ("Okay", "Lykke", "Borgen") og har manuskript af Søren Sveistrup ("Forbrydelsen").

"Der kommer en dag" har et budget på 31,6 mio. kr. og kan ses i biograferne fra 21. april.

Kommentarer

Trailer til det danske børnehjemsdrama "Der kommer en dag"

 • ★★★★★★0

  Titlen ligger tæt op ad det danske krigsdrama "Der Kom En Dag". Er der mon ret mange der kender den i dag, foruden Bruce sikkert?

  T. Nielsen16-02-16 20:01

 • ★★★1

  Titlen ligger tæt op ad det danske krigsdrama "Der Kom En Dag". Er der mon ret mange der kender den i dag, foruden Bruce sikkert?

  Det ser ihvertfald ud til at man godt kan få den på DVD.

  Studsede lige over at den skulle have vundet Bodil for bedste film i 1955 sammen med "Ordet". Har set ialt 41 af vinderne, men kunne ikke umiddelbart genkende den titel. Viser sig at der er fejl i listen på ICM. Nu har jeg skrevet en kommentar derinde, så håber jeg nogen gider rette det.

  Men tak for at gøre mig opmærksom på den. Den skal jeg da have.

  Aranyhajú Nyárszépe16-02-16 22:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen