Trailer: Ny følelsesfuld trailer til Christina Rosendahls "Fuld af kærlighed"

Det danske drama er kraftigt inspireret af instruktørens egen opvækst i en familie præget af misbrug og svigt.

Her en måneds tid før biografpremieren har Scandinavian Film Distribution udsendt en ny trailer til Christina Rosendahls "Fuld af kærlighed", og den kan ses herunder.

Rosendahl har tidligere instrueret stærke og succesfulde dokumentarfilm som "Stjernekigger" og "Vold i kærlighedens navn" samt de Robert-belønnede, historiske dramaer "Idealisten" og "Vores mand i Amerika", og her på Moovy har vi også interviewet hende flere gange:

Se også: Moovy TV - Bag om den danske thriller "Idealisten"

Se også: Moovy TV: Bag om "Vores mand i Amerika" med Christina Rosendahl, Peter Albrechtsen og Jonas Struck

På overfladen ligner de en helt almindelig dansk familie. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren (Lars Ranthe) mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen.

Og pludselig står den bare 20-årige Sofia (det unge stjerneskud Viilbjørk Malling Agger) midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner.

For selvom hendes far vender ædru hjem efter 5 ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage - og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

"Fuld af kærlighed" udkommer i biograferne den 23. maj, men allerede den 29. april kan I se den til en særlig forpremiere i FORMAT Biograf, hvor Rosendahl og filmens lyddesigner, Peter Albrechtsen, tager imod spørgsmål fra salen. Læs mere og book billetter her. Den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

Ny følelsesfuld trailer til Christina Rosendahls "Fuld af kærlighed"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen