Trailer: Sidste tempofyldte trailer til Netflix’ "Avatar: The Last Airbender"

En af tv-historiens mest populære tegnefilmsserier omdannes lige straks til en actionfyldt live-action-serie – kan den mon leve op til originalen?

I morgen er der omsider streaming-premiere på Netflix' længe ventede live-action-nyfortolkning af "Avatar: The Last Airbender" – den Emmy-belønnede animationsserie, som oprindeligt kørte i årrækken 2005-2008.

Og lige op til premieren har Netflix frigivet en ny (og i øvrigt sidste) trailer til deres store seriesatsning, som har en del at leve op til, idet den tager afsæt i tv-historiens 7.-bedste føljeton ifølge IMDb's brugere. Mange fans er også skeptiske, fordi den oprindelige series skabere, Bryan Konietzko og Michael Dante DiMartino, afbrød samarbejdet med Netflix i 2020 på grund af kreative uenigheder.

Konietzko og DiMartino arbejder til gengæld på flere animerede fortsættelser og spin-offs til deres oprindelige tegnefilmshit, men de har altså ikke nogen tilknytning til det kommende Netflix-projekt.

Læs også: Nye "Avatar: The Last Airbender"-serier og -film på vej

"Avatar: The Last Airbender" foregår i en fantasifuld verden, som er delt op i fire nationer opkaldt efter de fire elementer – jord, vand, ild og vind – hvor særlige krigere udnytter elementernes iboende, magiske kræfter. Den unge dreng Aang er den såkaldte Avatar: den eneste, som kan tøjle alle fire elementer, og som forhåbentlig kan skabe fred i den krigshærgede verden.

Og mens Katara og Sokka kommer fra vandriget og hjælper Aang på hans mission, så kommer den udstødte Zuko fra ildriget og er fast besluttet på at fange Aang, så han kan genvinde sin ære og en plads ved sin krigsliderlige fars side.

Aang spilles af den 14-årige Gordon Cormier, mens hans bedste venner, Katara og Sokka, spilles af hhv. Kiawentiio og Ian Ousley. Derudover medvirker store navne som Ken Leung ("Lost"), Daniel Dae Kim ("Star Trek: Enterprise"), Paul Sun-Hyung Lee ("The Mandalorian") og Tamlyn Tomita ("Cobra Kai").

"Avatar: The Last Airbender" kickstartes som sagt i morgen, den 22. februar, på Netflix. Se den nyeste og sidste trailer her:

Kommentarer

Sidste tempofyldte trailer til Netflix’ "Avatar: The Last Airbender"

 • ★★★★★1

  Alt hvad jeg har læst om måden de behandler matrialet på og omskriver det har virkelig fået mig mere og mere væk fra projektet og forstår godt hvad ordet kreative uenighed har ment her, og en trailer som skal trække quotes fra, for mig ukendte medier det lover ikke godt.

  Er spændt på reaktionen men for pokker jeg elsker animeserien og frygter virkelig retningen de tager serien her.

  Elwood21-02-24 17:23

 • ★★★0

  Minder umiddelbart meget om det sidste filmflop, men håber da jeg tager fejl

  Gormanden21-02-24 22:50

 • 0

  Den skulle være meget mere som tegneserien og så er danske David Sakurai med i den. 

  Square Times22-02-24 13:16

 • ★★★★★0

  Welll håber da det blir godt, men.

  variety.com/2024/tv/reviews/avatar-the-last-airbender-live-action-review-netflix-1235914237/

  Det virker til der er folk i begge lejre.

  www.rollingstone.com/tv-movies/tv-movie-reviews/avatar-the-last-airbender-review-live-action-series-1234968201/

  Elwood22-02-24 14:41

 • ★★★★★0

  Damm it looks bad, der er flere scener der ligner noget fra en SNL sketch som nogen har nævnt, måden det er sat op og filmet på og colorgradingen.

  twitter.com/bluesuns_/status/1760373623570014669

  Elwood23-02-24 19:45

 • ★★★2

  Jeg er næsten igennem sæsonen og det første afsnit er lidt iffy kvalitetsmæssigt, men fra andet afsnit og frem, er det som om at kvaliteten får et skud opad. Der er selvfølgelig nogle ændringer i forhold til den animerede serie, men jeg synes overall at skuespillerne er velvalgte og looket af serien er ret fornuftig. Den er ikke helt så "barnlig" som den animerede serie og der er mindre fokus på de fjollede/sjove aspekter, hvilket jeg synes giver ok mening i forhold den vej man har valgt, da den virker mere brutal på nogle måder end originalen.

  Det skal siges at jeg virkelig godt kan lide originalen, men har ikke et "religiøst" forhold til den. Jeg så den først efter jeg havde set The Legend of Korra, som på mange måder er en mere voksen serie. Så jeg har nok ikke det samme forhold til TLA som mange andre har, samtidig med at jeg selvfølgelig så begge serier da jeg var omkring de 40.

  Dermed ikke sagt, at den nye serie ikke har sine problemer, da jeg eksempelvis synes at lyden er mixet lidt underligt. Der er dog intet af hvad jeg har set endnu, der har givet mig lyst til at slukke for den, hvilket er mere end jeg kan sige om Netflix' udgave af Cowboy Bebop. Det er også et eksempel på en animeret serie jeg godt kan lide, men ikke har et religiøst forhold til. Jeg nåede ikke mere end 10 min. ind i første afsnit af live-action udgaven, før jeg droppede den.

  NSF23-02-24 20:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen