Trailer: Den uforskammede bamsebjørn Ted er tilbage i ny miniserie – se traileren

Seth MacFarlane lægger igen stemme til den levende bamse i miniserien, der foregår før de to "Ted"-film.

Peacock og Universal Pictures har frigivet den første trailer til "Ted" – miniserien på syv afsnit, som fungerer som prequel til komediehittet af samme navn fra 2012. Traileren kan ses herunder.

I den oprindelige "Ted"-film mødte vi den spillevende tøjbamse Ted, som var usædvanligt grov i munden og hyggede sig sammen med sin bedste ven, John, som blev spillet af Mark Wahlberg. "Family Guy"-skaberen Seth MacFarlane både skrev og instruerede filmen og lagde stemme til Ted.

"Ted" blev et gigantisk, verdensomspændende hit, som indtjente lige knap 550 mio. dollars globalt. Filmen fik naturligvis en fortsættelse, men "Ted 2" fik ikke nær så gode anmeldelser og indtjente "blot" 215 mio. dollars. Filmen havde dog blot kostet 68 mio. dollars at producere, så det er intet under, at Universal og MacFarlane holder franchisen i live med den nye miniserie.

Læs også: Edgar Wright kan ikke fordrage Seth MacFarlane efter en "Scott Pilgrim"-joke på Twitter

Miniserien foregår før de to film og handler om en ung John – spillet af Max Burkholder ("The Purge") – der tvinges af sine forældre til at hive Ted ind i sin gymnasieklasse.

Ted er lige så sexfikseret, sarkastisk og spydig, som vi kender ham, så naturligvis bliver Johns tålmodighed (og værdighed) sat på en gevaldig prøve. Vi ved naturligvis allerede – takket være filmene – at John og Ted forbliver bedste venner.

Det første afsnit af "Ted" bliver efter sigende ret langt, mens de resterende seks episoder varer 30 minutter hver især. Serien får streamingpremiere den 11. januar på Universals amerikanske streamingtjeneste, Peacock, men vi ved endnu ikke, hvor den udkommer herhjemme. Hvorom alting er, så kan traileren ses her:

Kommentarer

Den uforskammede bamsebjørn Ted er tilbage i ny miniserie – se traileren

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen