Trailer: Galaksens fremtid er på spil i 4. sæson af "Star Trek: Discovery"

Den galante besætning om bord på rumskibet Discovery må (nok en gang) sætte livet på spil for at redde Mælkevejen.

Om halvanden måneds tid vender "Star Trek: Discovery" tilbage med seriens 4. sæson.

Ovenpå de dramatiske begivenheder i sæson 3 er Starfleet-rumskibet Discovery nu blevet overdraget til en ny kaptajn, Michael Burnham, som øjeblikkeligt bliver sat på en hård prøve i det 32. århundrede.

Et ukendt rumfænomen truer nemlig hele galaksen, og både Føderationen og Mælkevejens andre racer og sammenslutninger bliver nødt til at samarbejde for at bremse den destruktive og gådefulde naturkraft.

Se også: Første trailer til History Channels dokumentarserie om "Star Trek"-franchisens historie

Og CBS har netop frigivet en ny trailer til sæsonen, som kan ses herunder. Der er dog en chance for, at videoen snart bliver geoblocked og således utilgængelig for ikke-amerikanske YouTube-brugere, og i så fald kan traileren ses på den officielle "Star Trek"-hjemmeside her.

Foran kameraet vender bl.a. Sonequa Martin-Green ("Space Jam: A New Legacy"), Doug Jones ("The Shape of Water") og Anthony Rapp ("Rent") tilbage. Den nye trailer understreger også, at kultinstruktøren David Cronenberg vender tilbage i rollen som den gådefulde udspørger Kovich.

4. sæson af "Star Trek: Discovery" får tv-premiere på Paramount+ i USA den 18. november, mens sæsonen warper ind på Netflix i Danmark dagen efter. Den nye trailer kan ses her:

Kommentarer

Galaksens fremtid er på spil i 4. sæson af "Star Trek: Discovery"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen