Moovy Exclusive: Film, festivitas og fed livemusik – Moovy og FORMAT Biograf inviterer til "Star Trek"-festival den 30. september!

Vi viser tre stjernegode filmeventyr på det store lærred og byder på lækker livemusik, kage og frokost, quiz med eksklusive præmier og meget mere!

Oven på sidste års succesfulde, første "Star Trek"-filmfestival i Danmark er vi stolte over at kunne invitere alle landets sci-fi-fans til endnu en storslået filmfest i FORMAT Biograf.

Den 30. september kan I nemlig se tre "Star Trek"-spillefilm i FORMAT Biograf:

Læs også: Alle 13 "Star Trek"-film rangeret – fra værst til bedst

Filmene vises i knivskarp 4K og med toptunet Dolby Atmos-lyd. I har aldrig set filmene se godt ud (eller lyde så godt) herhjemme!

Og derudover byder vi også på lidt til ganen i form af kaffe og kage ved ankomsten samt frokost hos The Burger Concept, der ligesom biografen ligger i Ballerup Centret. Ud over at det er nemt at komme frem via bus og/eller S-tog, så kan man også parkere sin bil gratis på stedet hele dagen.

Desuden viser vi et afsnit af tv-serien "Star Trek: Strange New Worlds" på det store lærred. Serien kan streames herhjemme på SkyShowtime, og for nylig talte vi med to af dens stjerner: Anson Mount og Rebecca Romijn.

Og så er der også quiz, og I kan bl.a. vinde signerede Blu-rays og en masse andre fede præmier. Og bare rolig: man behøver ikke være inkarneret trekkie for at kunne vinde!

Det hele løber som sagt af stablen den 30. september, hvor eventen skydes i gang kl. 10.00, mens sidste film slutter 19.15.

Musikduoen slår dertil Det Andet Rum et smut forbi for at spille stemningsfuld "Star Trek"-musik imellem filmvisningerne. I kan få en forsmag på både musikken og festivalens andre højdepunkter i traileren herunder:

Kommentarer

Film, festivitas og fed livemusik – Moovy og FORMAT Biograf inviterer til "Star Trek"-festival den 30. september!

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen