Trailer: Farverig og festlig trailer til 2. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

Den animerede sci-fi-serie vender tilbage om en lille måneds tid.

Tidligere i dag udkom den første trailer til animationsserien "Star Trek: Prodigy", og nu har vi søreme også fået en splinterny trailer til en anden af sci-fi-franchisens animerede føljetoner: "Star Trek: Lower Decks".

"Star Trek: Lower Decks" er udtænkt af "Rick and Morty"-forfatteren Mike McMahan og foregår i 2380 (altså få år efter spillefilmen "Star Trek: Nemesis" og godt 15 år før "Star Trek: Picard") og følger besætningen om bord på rumskibet U.S.S. Cerritos – et af Starfleets mindst vigtige rumskibe.

Særligt rumskibets unge og relativt uprøvede Starfleet-officerer er i fokus, men som den splinternye trailer viser, så får den tidligere Enterprise-orlogskaptajn William Riker også en større rolle i 2. sæson af "Star Trek: Lower Decks". Riker var en af hovedpersonerne i "Star Trek: The Next Generation" (1987-1994) og har også troppet op i flere af franchisens andre serier og spillefilm.

Idet CBS bruger geoblocking til at gøre traileren utilgængelig på YouTube for ikke-amerikanske internetsurfere, skal teaseren i stedet ses på Twitter:

Se traileren til 2. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

Ud over Jonathan Frakes i rollen som Riker byder rollelisten på navne som Eugene Cordero ("Kong: Skull Island"), Tawny Newsome ("Space Force"), Jack Quaid ("The Boys"), Noël Wells ("Master of None"), Dawnn Lewis ("Dreamgirls") og Jerry O'Connell ("Stand by Me").

Et klip fra den kommende sæson (som består af i alt 10 afsnit) kan i øvrigt ses her.

2. sæson af "Star Trek: Lower Decks" udkommer den 12. august i USA og formentlig dagen derpå i Europa på Amazon Prime.

Kommentarer

Farverig og festlig trailer til 2. sæson af "Star Trek: Lower Decks"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen