Moovy TV: Stjernespækket pressekonference med "1917"-holdet

Som det eneste danske medie var Moovy TV for nylig til pressekonference på krigsmuset i London, hvor holdet bag "1917" talte om deres fantastiske film.

Vi har netop givet topkarakter til Sam Mendes' kritikerroste krigsfilm, "1917", som udkom i de danske biografer 2. januar.

Moovy TV's interviews med Mendes, den legendariske fotograf Roger Deakins, manuskriptforfatteren Krysty Wilson-Cairns samt skuespillerne George MacKay ("Captain Fantastic") og Dean-Charles Chapman ("Game of Thrones") kan du se her.

Men ud over at lave de interviews så var Moovy TV også et smut på The Imperial War Museum i London, hvor alle de førnævnte og flere af filmens skabere og skuespillere var troppet op.

Skuespillerne Mark Strong ("Shazam!") og Andrew Scott (Moriarty i BBC's "Sherlock") talte bl.a. om, hvor svært det var at indspille filmens komplicerede, lange skud.

Og Mendes og Deakins diskuterer bl.a. filmens historie, det meget omtalte kameraarbejde og grunden til, at der er lavet langt flere film om den anden verdenskrig.

Kommentarer

Stjernespækket pressekonference med "1917"-holdet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen