Moovy TV: To af Martin Scorseses nærmeste kollegaer fortæller Moovy TV om arbejdet på "Killers of the Flower Moon"

Den Oscar-belønnede lydmand Mark Ulano og modedesigneren Jacqueline West har spillet nøgleroller bag kameraet på Scorseses nyeste storfilm.

I morgen er der biografpremiere på Martin Scorseses autentiske drama "Killers of the Flower Moon", som skildrer 1920'ernes blodige sammenstød mellem Osage-stammen og en stribe grådige rigmænd, der er ude efter det oprindelige folks lukrative oliefelter.

Foran kameraet finder vi stjerner som Robert De Niro, Leonardo DiCaprio og Jesse Plemons, mens den relativt ukendte Lily Gladstone brillerer som en Osage-kvinde, der får ondskaben helt tæt på livet.

Se også: Leonardo DiCaprio bakser med loven i den sidste trailer til Martin Scorseses "Killers of the Flower Moon"

Bag kameraet er der også nogle prominente navne – ud over Scorsese selv er der folk som lyd-mixeren Mark Ulano ("Titanic", "Once Upon a Time in... Hollywood") og kostumieren Jacqueline West ("Dune", "The Revenant"), som tilsammen har fået 8 Oscar-nomineringer gennem karrieren.

I kan snart se vores komplette, dybdeborende interview med den kreative duo her på Moovy, men inden da kan I herunder høre parret tale om, hvor specielt det var at arbejde på netop "Killers of the Flower Moon", som har fået nogle af de flotteste anmeldelser i Scorseses glorværdige karriere.

"Killers of the Flower Moon" kan som sagt ses i de danske biograf fra og med i morgen – bl.a. i knivskarp 4K i FORMAT Biograf (book billetter her). Og netop i FORMAT kan I komme til en særvisning af filmen den 25. oktober, hvor den danske lyddesigner Peter Albrechtsen taler om storfilmens lydside (billetter til dét arrangement kan købes her).

Kommentarer

To af Martin Scorseses nærmeste kollegaer fortæller Moovy TV om arbejdet på "Killers of the Flower Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen