Konkurrence: Vind billetter til forpremiere på den syrede "Poor Things" med Emma Stone

I samarbejde med biografen Øst for Paradis i Aarhus udlodder vi 2x2 billetter til forpremieren på "Poor Things".

Med film som "Dogtooth", "The Lobster", og senest periodefilmen "The Favourite", har den græske filmmager Yorgos Lanthimos gjort det til sit speciale at dyrke det mærkelige, skæve og yderst uforudsigelige.

Hans nye film "Poor Things" er allerede blevet kåret af internationale medier som én af sidste års bedste fim, og nu får vi endelig lov til at se den i Danmark. Og alt tyder på, at grækeren har overgået sig selv med hensyn til hvor syret det kan blive.

"Poor Things" er en alternativ Frankenstein-fortælling, hvor den excentriske videnskabsmand Godwin Baxter (Willem Dafoe) den unge Bella Baxter (Emma Stone). En voksen kvinde, der er et barn mentalt, og nu skal opleve det at vokse op i en sorthumoristisk, eventyrlig verden.

Moovy Podcast introducerer forpremieren, hvor der bliver sat ord på filmen og Yorgos Lanthimos' kendetegn. Efter visningen serverer Øst for Paradis et glas bobler.

OBS: VINDERNE ER UDTRUKKET OG KONTAKTET.

Konkurrencen udløber mandag 8. januar kl. 12:00. Vinderne får direkte besked og nærmere info på mail. Eventen finder sted onsdag 10. januar kl. 18:30 i Øst for Paradis i Aarhus.

Bestil billetter her, hvis du vil være sikker på at kunne deltage i forpremieren.

Du skal være logget ind for at deltage.

Hvis du ikke allerede har en bruger er det nemt og gratis at oprette én.

Log indOpret bruger

Kommentarer

Vind billetter til forpremiere på den syrede "Poor Things" med Emma Stone

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen