Moovy Exclusive: Optakt til "Star Trek"-festival: Interviews med holdet bag "Star Trek Beyond"

Den 30. september kan I se "Star Trek Beyond" i FORMAT Biograf. Her kan I (gen)se vores interviews med instruktør Justin Lin og filmens Starfleet-stjerner!

I dag er der præcis to uger til, at du kan komme til "Star Trek"-filmfestival i FORMAT Biograf i Ballerup.

Moovy tropper op og introducerer "Star Trek II: The Wrath of Khan" (1982), "Star Trek: Generations" (1994) og "Star Trek Beyond" (2016), og vi sørger for, at alle kan følge med og nyde sci-fi-eventyrene – uanset om man så er en hardcore trekkie eller aldrig før har hørt om vulcans og phasers!

Desuden afholder vi quiz på dagen med fede, eksklusive præmier, og der serveres også provianter undervejs, alt imens musikduoen Det Andet Rum fremfører fede fortolkninger af flere af "Star Trek"-franchisens ikoniske musikstykker.

Se også: Interview med "Star Trek: Strange New Worlds"-stjernerne Anson Mount og Rebecca Romijn

Du kan købe billetter til arrangementet her. Det er nemt at parkere bilen ved Ballerup Centret, og S-toget kører også lige til døren.

Som sagt er en af dagens tre film "Star Trek Beyond" fra 2016. I filmen rejser rumskibet Enterprise til en uudforsket planet for at redde et strandet mandskab – men i stedet tørner Kirk, Spock og Co. sammen med den grufulde Krall (Idris Elba), som vil tilintetgøre Føderationen med hjælp fra et stærkt supervåben.

"Star Trek Beyond" var den tredje "Star Trek"-film i streg med det yngre Enterprise-mandskab som omdrejningspunkt, som blev introduceret i J.J. Abrams' "Star Trek" fra 2009. Vi var begejstret for filmen her på Moovy, som vi gav 5 stjerner og betegnede som en film med "noget på hjerte og masser af mægtigt samspil mellem de kære, kendte karakterer."

Og i 2016 talte vi med netop dén films instruktør, Justin Lin ("Fast & Furious 5", "Fast & Furious 9"), og flere af filmens stjerner – herunder Zoe Saldana, Chris Pine, Zachary Quinto og Simon Pegg. I kan gense indslaget herunder, før I genser filmen med os om to uger i FORMAT Biograf:

Kommentarer

Optakt til "Star Trek"-festival: Interviews med holdet bag "Star Trek Beyond"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen