Anthony Hopkins slutter sig til Zack Snyders "Rebel Moon"

Den Oscar-belønnede legende skal lægge stemme til en gammel kamprobot i Zack Snyders actionfyldte sci-fi-film.

Castet i Zack Snyders kommende "Rebel Moon" er efterhånden så stort, at instruktøren sandsynligvis bliver nødt til at lave et forlænget Snyder Cut af filmen, hvis alle skuespillerne lige skal nå at optræde lidt i rampelyset.

Vi har allerede skrevet en stor stak nyheder om de mange skuespillere, som de seneste måneder har sluttet sig til filmens skuespillertrup – herunder Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou og Ed Skrein – og nu kan vi altså nævne endnu et navn: Anthony Hopkins.

Den snart 85-årige, Oscar-belønnede Hopkins ("The Father", "Ondskabens øjne") sloges med robotter i "Transformers: The Last Knight", men i "Rebel Moon" skal han selv spille en robot med det mundrette navn JC1435.

Læs også: "Alita: Battle Angel"-stjerne overtager skurkerollen i Zack Snyders kommende sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius (Skrein) angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Den hyperintelligente kamprobot JC1435, som i sine yngre dage ikke formåede at redde galaksens konge fra et attentatforsøg, er formentlig en af filmens heroiske figurer.

Snyders manuskript til "Rebel Moon" er faktisk en omskrevet version af det manus, han i sin tid skrev til en ny "Star Wars"-film, som aldrig blev sat i produktion. Derudover er det tydeligt, at "Rebel Moon" er inspireret af Akira Kurosawas tidløse klassiker, "De syv samuraier", hvilket Snyder da også har anerkendt i tidligere interviews.

"Rebel Moon" udkommer på Netflix engang i 2023. Netflix og Snyder har skrevet under på at samarbejde mange år fremadrettet ovenpå Snyders "Army of the Dead", som blev en kæmpe seersucces for streamingtjenesten og tilmed også vandt en Oscar tidligere i år.

Og apropos, så kan I herunder se Moovy TV's eksklusive "Army of the Dead"-video-interview med Snyder:

Kommentarer

Anthony Hopkins slutter sig til Zack Snyders "Rebel Moon"

  • 0

    Jeg hilser flere rumeventyr i nye universer velkomment, MEN hvis det bliver godt, så er det noget der skal ses på det store lærred, hvilket desværre sjældent sker med Netflix.

    Johnny4211-06-22 22:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen