"Alita: Battle Angel"-stjerne overtager skurkerollen i Zack Snyders kommende sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

Ed Skrein erstatter "Homeland"-skuespilleren Rupert Friend foran kameraet i Snyders kommende, futuristiske actionbrag.

Det er efterhånden svært at holde styr på, hvilke skuespillere der medvirker i Zack Snyders næste opus: sci-fi-storfilmen "Rebel Moon" – både fordi castet er enormt, og fordi ikke alle skuespillere forbliver på projektet, efter at de er blevet hyret.

Deadline skriver, at yderligere fire skuespillere har sluttet sig til filmens skuespillertrup: Cleopatra Coleman, Fra Fee, Rhian Rees og Ed Skrein. Og netop Skrein overtager filmens skurkerolle, som ellers oprindeligt gik til Skreins engelske landsmand, Rupert Friend, som vi rapporterede tilbage i marts.

Skrein har tidligere spillet skurk i bl.a. Marvel-filmen "Deadpool" og i Robert Rodriguez' "Alita: Battle Angel" – i sidstnævnte film spillede Skrein den kybernetiske slagsbror Zapan.

Se også: Moovy TV: Kæmpe særudsendelse om "Alita: Battle Angel" med eksklusive interviews!

Ifølge Deadline så forlader Rupert Friend projektet, fordi hans personlige arbejdsskema ikke længere flugter med filmens produktionskalender – hvilket indikerer, at "Rebel Moon" formentlig færdiggøres senere end ventet.

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius (Skrein) angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (spillet af Sofia Boutella fra "Star Trek Beyond") forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Ud over Skrein, Boutella, Coleman, Fee og Rees medvirker bl.a. Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jena Malone, Cary Elwes og Corey Stoll i "Rebel Moon".

Snyders manuskript til "Rebel Moon" er faktisk en omskrevet version af det manus, han i sin tid skrev til en ny "Star Wars"-film, som aldrig blev sat i produktion. Derudover er det tydeligt, at "Rebel Moon" er inspireret af Akira Kurosawas tidløse klassiker, "De syv samuraier", hvilket Snyder da også har anerkendt i tidligere interviews.

"Rebel Moon" udkommer på Netflix engang i 2023. Netflix og Snyder har skrevet under på at samarbejde mange år fremadrettet ovenpå Snyders "Army of the Dead", som blev en kæmpe seersucces for streamingtjenesten og tilmed også vandt en Oscar tidligere i år.

Og apropos, så kan I herunder se Moovy TV's eksklusive "Army of the Dead"-video-interview med Snyder:

Kommentarer

"Alita: Battle Angel"-stjerne overtager skurkerollen i Zack Snyders kommende sci-fi-storfilm "Rebel Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen