"Aquaman"-instruktøren James Wan vil gerne tilbage til gysergenren

Oven på hurtige biler og superheltefilm trænger "Aquaman"-instruktøren til at komme tilbage til gysergenren, han skabte sin karriere i.

James Wan har været noget af en kamæleon i sin karriere som instruktør. Han fik sit gennembrud med den banebrydende gyserfilm "Saw" i 2004, der siden hen har fået ni efterfølgere. 

Derudover har James Wan stået for diverse originale thrillers og gyserfilm, mens han også søsatte "Conjuring"-universet med de to første film i serien. Australieren har dog også begået et skifte i karrieren fra gyserfilm på mindre budgetter til kæmpestore blockbusters som "Fast & Furious 7" og superheltefilmen "Aquaman".

James Wan er snart aktuel med den sidste film i DCEU ('DC Extended Universe'), "Aquaman and the Lost Kingdom", men står det til instruktøren selv, kalder gysergenren ham hjem herefter.

se OGSÅ: MASSER AF NYE KLIP I JAPANSK TRAILER TIL "AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM"

Filmmagerens senest udgivet film var godt nok gyserfilmen "Malignant", men efter at have brugt de seneste år på efterfølgeren til DC's bedst indtjenende superheltefilm har James Wan brug for noget mere mørkt og skummelt. Det udtaler han til Collider:

"Jeg plejer at gå frem og tilbage. Når jeg har lavet en lille film, får jeg lyst til at lave en stor film. Og når jeg laver en stor film, får jeg lyst til at lave en lille film. Og de små film har en tendens til at være gyserfilm. Så lysten til at lave en gyserfilm begynder at trække i mig, men vi får at se, hvad der sker."

Hvad James Wans næste film bliver, må tiden vise. I mellemtiden kan du glæde dig til "Aquaman and the Lost Kingdom", der får dansk biografpremiere 25. december. Se en trailer herunder:

Kommentarer

"Aquaman"-instruktøren James Wan vil gerne tilbage til gysergenren

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen