Ben Affleck dukker op som Batman i "Aquaman 2"

MY MAN!

I foråret 2023 skal vi endelig ned i dybet igen og hilse på Atlantis' konge, Arthur 'Aquaman' Curry, når "Aquaman: The Lost Kingdom" svømmer op til overfladen og ind i biografsalene.

"Aquaman"-fortsættelsen blev tidligere i år udskudt fra december 2022 til marts 2023. Men det betyder ikke, at filmholdet tager nogle ekstra måneders ferie. Netop nu er instruktøren James Wan ("Furious 7", "The Conjuring") og skuespillertruppen i gang med reshoots – altså planlægte ekstraoptagelser, før filmen færdiggøres i klipperummet.

En række turister fik forleden en guidet tur i Warner Bros.' filmstudier, og her spottede de tilfældigvis Ben Affleck – og øjeblikkeligt begyndte internettet at gisne om, hvorvidt Affleck var mødt op for at medvirke i de sidste scener til "Aquaman: The Lost Kingdom".

Læs også: Første billede af Jason Momoa i "Aquaman 2"

Og nu har Aquaman himself, Jason Momoa, bekræftet på sin egen Instagram-profil, at Affleck vitterligt vender tilbage som Bruce Wayne/Batman i "Aquaman: The Lost Kingdom". Momoa morer sig også lidt over at blive taget med badebukserne nede af tilfældige turister.

Det var ellers forventet, at Afflecks sidste svingom som nattens ridder ville være i den kommende "The Flash", men han er altså ikke klar på at give afkald på kappen endnu.

Ben Affleck kan opleves som Batman i "Aquaman: The Lost Kingdom" fra og med den 16. marts 2023.

Kommentarer

Ben Affleck dukker op som Batman i "Aquaman 2"

 • ★★★★★2

  Momoa morer sig også lidt over at blive taget med badebukserne nede af tilfældige turister.

  Jeg troede det var det der var billeder af haha.

  Elwood29-07-22 11:51

 • 0

  En artik overraskelse og noget jeg helst ville have omdaget i, men dog positivt. Jeg er dog ikke meget for de cameos, hvis det kun er i post-credit scener. Håber det bliver en aktiv del af historien selvom det nok ikke bliver så mange minutter.

  Johnny4229-07-22 16:05

 • 0

  Teori: De klipper Batman ind i alle de scener hvor de har klippet Amber Heard ud xD

  Nexiz 1-08-22 14:03

 • ★★★0

  Teori: De klipper Batman ind i alle de scener hvor de har klippet Amber Heard ud xD

  Altså der hvor Aquaman kysser hende..

  Gormanden 2-08-22 17:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen