Bill Skarsgård skal spille med i Robert Eggers’ "Nosferatu"

Robert Eggers har sat tænderne i en genfortælling af den gotiske vampyrhistorie.

Det virker næsten som en selvfølge, at instruktør Robert Eggers har kastet sig over en ny filmatisering af "Nosferatu". Med stemningsmættede film som "The Lighthouse", "The VVitch" og senest "The Northman" i bagagen er det oplagt, at Eggers næste projekt tager udgangspunkt i den hundrede år gamle, dystre, tysk-ekspressionistiske fortælling om den blodsugende grev Orlok.

Filmen har været i Eggers' kikkert længe, og helt tilbage i 2019 var Harry Styles for en stund også tilknyttet projektet i en ukendt rolle. Styles sprang dog fra igen, og flere gange har det set ud til, at projektet ikke blev til noget. 

Læs også: "The VVitch"-instruktør og -skuespillerinde slår pjalterne sammen på "Nosferatu"-remake

Nu er der dog atter kommet liv i de gamle klude, og de første casting-detaljer er netop offentliggjort. Bill Skarsgård har taget rollen som den solforskrækkede blodsuger, mens Lily-Rose Depp skal spille en ung kvinde, der bliver fokus for vampyrens besættelse.

Skarsgård har tidligere givet os mareridt i rollen som den børneædende dræberklovn Pennywise i "It", så mon ikke han med sin rolle i "Nosferatu" nok skal give os et par urolige nætter i fremtiden?

Kommentarer

Bill Skarsgård skal spille med i Robert Eggers’ "Nosferatu"

  • ★★★★1

    Spændende. Gad vide hvem han skal spille?

    Uanset hvad så lyder det godt, hvis det endeligt bliver til noget. Originalen og Werner Herzogs genindspilning fra 1979 er nok mine favorit vampyrfilm, men jeg er klart frisk på en tredje version.

    thomsen 3-10-22 17:41

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen