Cast afsløret til Paprika Steens humoristiske juledrama

Paprika Steen vender efter mere end et årtis pause tilbage som filminstruktør på "Med hensyn til julen...".

Paprika Steen har tidligere givet os "Lad de små børn..." og "Til døden os skiller" som instruktør, og næste år er hun klar med et nyt projekt efter ti års pause bag kameraet. Det bliver med det humoristiske juledrama "Med hensyn til Julen...", der nu har fået annonceret sin rolleliste.

Filmen byder på Jacob Lohmann og Paprika Steen selv i hovedrollerne, mens Sofie Gråbøl, Lars Brygmann, Karen-Lise Mynster og Lars Knutzon desuden vil dukke op. Derudover tæller castet Patricia Schumann, Jakob Randrup, Bodil Lassen, Hans Holtegaard, Fanny Leander Bornedal, Mikas Dalboff Christiansen, Sofus Søndergaard Mikkelsen, Troja Reppien Trovattan og Otto Leonardo Steen Rieks.

Humoristisk og dramatisk blik på julefreden

"Med hensyn til julen..." foregår hjemme hos Katrine (Steen) og Mads (Lohmann), en helt almindelig familie med et par teenagebørn. I det lille hjem skal man atter forsøge at samle hele familien om en traditionsrig juleaften med salmesang og andesteg. På en aften som denne skal der være plads til alle, både de fraskilte forældre, den yngste søster og hendes nye mand og ikke mindst familiens teenagedatter, der kæmper for at få sin mors opmærksomhed.

Under overfladen lurer eksplosionen, der er lige så antændelig som et tørt grantræ, og da sandhederne begynder at fyge henover bordet, brister enhver illusion om julefreden, som vi så inderligt insisterer på.

Paprika Steen var som skuespiller senest aktuel i komedien "Undercover" og tv-serien "Gidseltagningen".

"Med hensyn til julen..." optages i og omkring Odense og produceres af Mikael Rieks for Nordisk Film Production A/S med støtte fra TV2, FilmFyn og Det Danske Filminstitut. Familiekomedien får premiere 8. november næste år.

Kommentarer

Cast afsløret til Paprika Steens humoristiske juledrama

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen