Trailer: Ny trailer til hjertevarme "Robotbror"

Dansk børnefilm tager sig kærligt af fremtidsscenarier som skidende robotter.

Sjældent er det, at rendyrket sci-fi og børnefilm kombineres i dansk film. Den konstellation får vi dog i "Robotbror", hvilket en ny trailer leverer en forsmag på.

Den kommende film beskrives som et muntert kig ind i fremtiden for hele familien.

I en nær fremtid er klimaproblemerne løst. Alt er lyst, grønt og dejligt – og alle børn har tilmed deres egne menneskelignende robotter, der følger dem rundt som personlige assistenter.

Læs også: Edgar Wright laver sci-fi-film om kærlig tandlæge-robot

12-årige Alberte har til gengæld en virkelig forældet én af slagsen – Robbi, som mest af alt ligner en forvokset bamse. Og hun mobbes i skolen af samme grund. Men Albertes popularitet vender, da hun i fødselsdagsgave får den nyeste humanoid-model på markedet. Ind træder Konrad – den mest livagtige robot, der nogensinde er set. Han ligner faktisk 1:1 et menneskebarn. Efterhånden begynder Alberte at føle en ægte forbindelse til Konrad – men kan man overhovedet være venner med en robot?

Selma Iljazovski og Philip Elbech Andresen indtager hovedrollerne som hhv. Alberte og robotten Konrad, og de får følgeskab af rutinerede kræfter som Lars Brygmann, Lise Baastrup og Kristian Ibler. Filmen er baseret på Morten Dürrs børnebog, "Robotten kan skide!", og filmen bar da også oprindeligt titlen "Ka' robotter skide?"

"Robotbror" instrueres af Frederik Meldal Nørgaard, der tidligere har instrueret familiefilmene "Villads fra Valby", "Kidnappet" og "Team Albert", og filmen har dansk premiere midt i vinterferien den 10. februar.

Se traileren herunder: 

Kommentarer

Ny trailer til hjertevarme "Robotbror"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen