Channing Tatum arbejder på "Ghost"-remake

Tatum har udset sig Patrick Swayzes rolle i genindspilningen.

Netop nu er der sikkert mange fans af den romantiske nyklassiker "Ghost", der ligner en, der har set et spøgelse.

For under et nyligt interview med Vanity Fair afslørede skuespilleren Channing Tatum ("21 Jump Street", "The Lost City"), at han har sikret sig rettighederne til netop "Ghost" og selv øjner den mandlige hovedrolle i et remake.

"Ghost" blev et globalt megahit i 1990 med en verdensomspændende indtjening på godt 500 mio. dollars, så det er næsten overraskende, at en fortsættelse eller et reboot ikke tidligere er blevet sat i produktion.

Læs også: Zoë Kravitz instruerer thrilleren "Pussy Island" med Channing Tatum

I den oprindelige film spillede Patrick Swayze og Demi Moore turtelduerne Sam og Molly. En dag bliver Sam myrdet, og mens Molly sørger, forsøger Sams spøgelse – i samarbejde med den clairvoyante Oda Mae Brown (en Oscar-belønnet Whoopi Goldberg) – at finde ud af, hvordan han kan kommunikere med sin elskede og beskytte hende fra en gruppe forbrydere.

Filmens manuskript blev også belønnet med en Oscar, men ifølge Tatum havde den oprindelige film flere problematiske stereotyper, som den nye "Ghost" vil undgå at gøre brug af.

Flere store filmmedier har forsøgt at kontakte Tatum og hans repræsentanter for at få mere info om det potentielle "Ghost"-remake, men vi ved altså ikke andet end det, Tatum netop har fortalt – så vi venter stadig på at blive klogere på bl.a. filmens premieredato, kvindelige hovedrolleindehaver og instruktør.

Kommentarer

Channing Tatum arbejder på "Ghost"-remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen