Christoph Waltz vil også gerne lave "Alita: Battle Angel 2"

Efterspørgslen på en toer til Robert Rodriguez´ sci-fi-actionbrag bliver kun større og større.

"Alita: Battle Angel" blev et relativt stort hit i biograferne sidste år, om end filmen ikke indtjente så mange penge, at der øjeblikkeligt blev givet grønt lys til en toer. Filmens budget var 170 mio. dollars, og den høstede godt 400 mio. dollars på verdensplan.

Men både skuespilleren Keean Johnson, produceren Jon Landau og et væld af fans har udtrykt interesse i en toer. En del af fanskaren betalte sågar godt 12.000 kroner for at få et fly til at flyve et banner over den røde løber til årets Oscar-uddeling, der tryglede Hollywood om at lave en toer.

Og den Oscar-belønnede Christoph Waltz er den seneste skuespiller fra etteren, der slutter sig til koret. I "Alita: Battle Angel" spillede Waltz en varmhjertet opfinder, der finder og opdrager filmens heltinde: cyborgen Alita.

Læs også: "Alita: Battle Angel"-producer til fans: Bestorm Disney, så de laver en 2´er

Da Collider spørger, om Waltz er interesseret i at lave en fortsættelse, udbryder østrigeren begejstret:

"Selvfølgelig! Selvfølgelig! Men jeg ved lige så lidt, som I gør. Jeg er både skuffet og ærgerlig over, at jeg ikke har hørt noget endnu, fordi jeg ved, at filmen har fans. Jeg ved, at folk kan lide den, og jeg kunne godt lide at arbejde på den, og jeg kunne lide slutresultatet."

Waltz tror, at Disneys nylige opkøb af filmselskabet 20th Century Fox, som lavede filmen, måske er grunden til, at en fortsættelse endnu ikke er sat i produktion:

"Du ved, filmen blev lavet af Fox, og Fox eksisterer ikke mere. Nu er det Disney. Måske passer filmen ikke ind i Disneys univers. Jeg har ingen anelse. Eller måske arbejder de på en toer, og så er jeg bare ikke den første, der får det at vide."

Herunder kan du se Moovy TV's "Alita: Battle Angel"-interviews med netop Waltz og førnævnte Keean Johnson, Jon Landau og Robert Rodriguez:

Kommentarer

Christoph Waltz vil også gerne lave "Alita: Battle Angel 2"

  • 1

    Jeg så også gerne en toer. Det var ikke et mesterværk, men der var god base til at lave flere film.

    T'hain 8-04-20 14:56

  • ★★★★★1

    Jaaaaah! <3 

    Lars! 8-04-20 18:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen