"Alita: Battle Angel" overrasker positivt ved billetlugerne

Den storslåede science fiction-film indtjente godt 70 mio. kroner mere end forventet i den forgangne weekend i USA.

Med et anslået budget på hele 175 mio. dollars (ca. 1,15 mia. kroner) skal Robert Rodriguez' "Alita: Battle Angel" klare sig virkelig godt finansielt for at ende med at generere overskud.

Men filmen er kommet godt fra start i USA, hvor den i løbet af (og lige op til) weekenden indtjente 41 mio. dollars og således erobrede førstepladsen ved biografernes billetluger.

20th Century Fox havde ellers spået en indtjening på "blot" 30 mio. dollars i dén periode. Filmen skal dog angiveligt stadig indtjene godt 500 mio. dollars på verdensplan for at sikre profit, idet både filmen og dens PR-kampagne har været meget dyr.

Til gengæld har "Alita: Battle Angel" også allerede indtjent godt 90 mio. dollars uden for USA, og den får premiere den 22. februar i Japan og Kina, hvor store, kulørte Hollywood-film ofte scorer kassen. Desuden er filmen baseret på den japanske manga-tegneserie "Battle Angel Alita", så der er nok mange nysgerrige fans i Tokyo og omegn.

Filmen udkom i de danske biografer i torsdags, og her på Moovy var vi ganske begejstrede og slyngede 4 stjerner efter filmen sammen med ordene: "...billedsiden er fortryllende, og de talstærke actionsekvenser er virkelig raffinerede og opfindsomme."

Som det eneste danske medie har Moovy TV også været i London og møde folkene bag filmen – inklusive Robert Rodriguez, Jennifer Connelly og Christoph Waltz:

Kommentarer

"Alita: Battle Angel" overrasker positivt ved billetlugerne

 • ★★0

  Jeg er sgu bange for, at den ikke når at få skrabet nok penge sammen til at kunne løbe op. 

  Det er en visuelt fremragende film og fin underholdning. Jeg var ked af, at den havde så travlt med at etablere en franchise og så havde den, underligt nok, nogle fantastisk anti-klimaktiske scener hist og pist, når nu den andre steder var voldsomt storslået.

  The Paki Don19-02-19 00:24

 • ★★★★1

  Bange eller håber du...?

  Mærkelig udmelding - medmindre man er MARVEL med mere/andre-kriger ;-P

  Men OK! 'Bider' ...med på et væddemål?

  Gasivodo20-02-19 04:14

 • 0

  #1

  Lad os se hvordan det går når den rammer de kinesiske og japanske biografer. :) 

  Off topic: hvordan går det forresten med Star Wars projektet? :)

  Bishop20-02-19 06:42

 • ★★2

  Gasivodo:

  Nej, jeg håber, at den klarer sig godt nok økonomisk til, at der kan komme mere. :-)

  Bishop:

  Ift. min egen Star Wars, så har jeg i går set første råklip af næsten alt samlet og det var surrealistisk. 

  Jeg sad med let våde øjne, da det sluttede. Indtil videre 40 minutter strøg forbi nethinden og pludselig var det ovre. Der er stadigvæk MASSER af arbejde, da der ikke er tilføjet grading, lydrens, vfx eller noget som helst. Kun de rå skud. 

  Men det er over 3 år siden, at jeg først havde mit første udkast af manus, hvor historien i mit indre så ud på en bestemt måde og så FAKTISK at SE med mine egne øjne... Det glæder jeg mig til at dele med verden. :-)

  The Paki Don26-02-19 22:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen