Daredevil og de gamle "Spider-Men" dukker angiveligt også op i den næste "Spider-Man"-film

Peter Parkers næste filmeventyr bliver mildest talt en stjernespækket affære.

Der er efterhånden flere garvede kendinge og superstjerner med i den næste "Spider-Man"-film, end der er tråde i et gennemsnitligt spindelvæv.

I oktober kom det frem, at Jamie Foxx ville dukke op som superskurken Electro i den næste MCU-solofilm om Spider-Man med Tom Holland i titelrollen, og forleden erfarede vi så, at Alfred Molina spiller Doctor Octopus i filmen. Og det er bemærkelsesværdigt, fordi d'herrer spillede de to skurkeroller tidligere i hhv. "The Amazing Spider-Man 2" fra 2014 og "Spider-Man 2" fra 2004.

Meget tyder altså på, at den næste "Spider-Man"-film vil byde på rejser og sammenstød mellem flere parallelle universer – lidt ligesom i den Oscar-belønnede animationsfilm "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Læs også: Arbejdet på "Spider-Man: Into the Spider-Verse 2" er officielt gået i gang

Og ovenpå adskillige måneders vedvarende rygter lader det til at være så godt som sikkert, at både Andrew Garfield og Tobey Maguire gentager rollen som Spider-Man i den næste (og stadig unavngivne) "Spider-Man"-film.

Mens Tobey Maguire spillede rollen i Sam Raimis oprindelige "Spider-Man"-filmtrilogi, nåede Garfield at spille rollen i to film i 10'erne, før Tom Holland overtog rollen i Marvels sejlivede og succesrige filmunivers, det såkaldte MCU (Marvel Cinematic Universe), hvor Spider-Man har optrådt i adskillige film, inklusive "Spider-Man: Homecoming" og "Spider-Man: Far From Home".

Og flere troværdige kilder rapporterer, at skuespileren Charlie Cox har skrevet under på at dukke op i filmen som Marvel-helten Daredevil, som han spillede i tre sæsoner af Netflix-serien af samme navn.

Og som om det ikke var nok, så rapporterer Collider i øvrigt, at Kirsten Dunst vil gentage rollen som Mary Jane, som hun spillede i "Spider-Man"-filmene med Tobey Maguire. Derudover forventes det, at Emma Stone dukker op som Gwen Stacy, som hun spillede i de to "The Amazing Spider-Man"-film med Garfield, selvom hendes karakter stillede træskoene i den sidste film.

Vi bliver forhåbentlig klogere på, hvordan filmmagerne hos Sony og Marvel får viklet alle edderkoppetrådene sammen, når en trailer til filmen lander en skønne dag. Den næste "Spider-Man"-film udkommer i biograferne i december 2021.

Kommentarer

Daredevil og de gamle "Spider-Men" dukker angiveligt også op i den næste "Spider-Man"-film

 • ★★★★★★0

  Det lyder efterhånden som en fantastisk gang rod - som kan spindes i alle retninger, og ende med at gå i sit eget net.

  Men se den DET skal jeg.

  Wayne10-12-20 11:46

 • ★★★★★★0

  Det har virket i tegneseriefilm, i tv-serieform og animeret form, så mon ikke det også kan fungere her.

  Det eneste problem jeg har med det er, at man bruger tid på at anerkende de frygtelig Amazing Spider-Man-film.

  Zero Cool10-12-20 12:18

 • ★★★★★0

  Det eneste problem jeg har med det er, at man bruger tid på at anerkende de frygtelig Amazing Spider-Man-film.

  Ja, det ærgrer mig også lidt, at de absolut skal anerkende de film :-/

  The Insider10-12-20 12:24

 • 1

  Er der nogen der har hørt rygter om Tom Holland er med? Jeg begynder at tvivle lidt 

  Nagash10-12-20 16:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen