Marvel-filmen "Kraven the Hunter" udskudt et helt år til sommeren 2024

Den kommende "Spider-Man"-spin-off sigtede oprindeligt efter at udkomme her i oktober.

Under pandemien blev vi helt vant til, at Hollywood-storfilm blev udskudt flere måneder og sågar flere år.

Nu er der igen udsigt til, at premieredatoerne på store amerikanske film bliver rykket længere væk i horisonten. Denne gang skyldes det dog ikke en smitsom virus, men hhv. manuskriptforfatternes og skuespillernes igangværende strejker i Hollywood.

Som vi skrev forleden, så bliver Warner Bros.-titlerne "Dune: Del 2", "Farven lilla" og "Aquaman: The Lost Kingdom" formentlig udskudt. Og nu bekræfter Variety, at Sonys filmafdeling også har udskudt en række kommende, store titler – herunder den kommende Marvel-film "Kraven the Hunter" med Aaron Taylor-Johnson og Russell Crowe.

Se også: Første trailer til Sonys nyeste "Spider-Man"-spin-off: "Kraven the Hunter"

"Kraven the Hunter" har rykket sin premieredato fra 5. oktober i år til slut-august 2024.

Hovedårsagen er åbenbart, at Sony gerne vil sende Taylor-Johnson afsted på en verdensomspændende presseturné for at promovere "Kraven the Hunter". Men på grund af strejken, kan Taylor-Johnson ikke lave PR på filmen.

Variety rapporterer ydermere, at den næste "Ghostbusters"-film er blevet udskudt fra juledagene i år til påske næste år.

Og også "Spider-Man: Beyond the Spider-Verse" – opfølgeren til de kritikerroste hits "Spider-Man: Into the Spider-Verse" og "Spider-Man: Across the Spider-Verse" – er blevet udskudt, men den har endnu ikke fået en ny premieredato. Der skal simpelthen indtales så mange replikker til filmen, at det ikke er realistisk, at den kan færdiggøres til sin gamle premieredato i foråret 2024, når nu skuespillerne holder sig væk fra lydstudierne grundet strejken.

Det er ikke utænkeligt, at endnu flere kommende Hollywood-film bliver udskudt de kommende uger.

Kommentarer

Marvel-filmen "Kraven the Hunter" udskudt et helt år til sommeren 2024

  • ★★1

    youtu.be/2U_OkCsexjw

    The Paki Don29-07-23 08:10

  • ★★★1

    ohnoanyway.gif

    NSF29-07-23 10:37

  • ★★★★★1

    Damn. Indtil nu bakkede jeg helt op om alle de strejkende i Hollywood, men at vi skal vente et helt år mere på "Kraven" efter dén trailer? Hjerteskærende.

    The Insider29-07-23 11:01

  • ★★★★★★2

    Man fristes til at ruske nogen i kraven.

    Wayne29-07-23 18:51

  • ★★1

    Det jo det der sker, når man ikke vil føje nogle ganske rimelige krav... en dag skal det nok ske.

    The Paki Don29-07-23 20:29

  • 1

    Damn. Indtil nu bakkede jeg helt op om alle de strejkende i Hollywood, men at vi skal vente et helt år mere på "Kraven" efter dén trailer? Hjerteskærende.

    Ja, DEN trailer!

    ccbj29-07-23 20:40

  • 1

    Jeg håber da der er nogen der holder fast ved den oprindelige premieredato. Hvis mange rykker premieren, bliver konkurrencen for de tilbageværende film mindre og så vil nogen af dem faktisk kunne tjene mere end de ellers ville selv med mindre markedsførring.

    Sonys Spiderman universe uden Spiderman er jeg sådan set ligeglad med, specielt efter at have set Venom 2 - uden carnage, så de må rykke premieren hvorhen de vil.

    Johnny4229-07-23 22:26

  • ★★★★★0

    Aj altså her gik jeg og kraved en, hvad lignede awesome Origin Story, men at den nu blir udsat. i did not see that Coming.

    Elwood31-07-23 22:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen