David Finchers "The Game" bliver til en tv-serie

Manden bag "Scream" producerer tv-serien baseret på kult-thrilleren fra 1997.

Tilbage i 1997 udkom David Finchers ("Se7en", "Fight Club") tredje spillefilm, "The Game", i biograferne. I thrilleren spiller Michael Douglas den velhavende bankmand Nicholas Van Orton, som i fødselsdagsgave får en invitation til et unikt "spil" af sin lillebror, Conrad (Sean Penn).

Men fødselsdagsspillet udvikler sig hurtigt til en kamp om liv eller død for Orton, som uforvarende ender i den ene livstruende situation efter den anden, alt imens flere af hans gamle kollegaer og bekendte tilsyneladende forsøger at smadre hans omdømme.

Selvom "The Game" snart har 30 år på bagen, vil vi nødigt afsløre nogen af de mange pragtfulde twists i Finchers 90'er-thriller. Til gengæld kan vi med god samvittighed meddele, at Hollywood nu har en "The Game"-serie i støbeskeen.

Læs også: Fem til fredag: De fem bedste film af David Fincher

Deadline skriver, at den enormt erfarne tv- og film-producer/manuskriptforfatter Kevin Williamson skal producere serien baseret på "The Game", som oprindeligt blev skrevet af makkerparret Michael Ferris og John Brancato ("Æon Flux", "Terminator Salvation"). Ferris og Brancato samarbejder i øvrigt med Williamson på projektet.

Williamson er nok bedst kendt som manden bag manuskriptet til Wes Cravens "Scream", der revolutionerede gysergenren tilbage i 1996. Williamson har også skrevet og produceret flere af horror-hittets fortsættelser. Han har også masser af erfaring på tv-fronten, hvor han bl.a. står bag ungdomsserierne "Dawson's Creek" og "The Vampire Diaries".

Deadline skriver dog intet om plottet i "The Game"-serien – vi ved derfor ikke, om der er tale om et reboot eller måske endda en fortsættelse, som Douglas, Penn og Co. potentielt dukker op i.

Der går dog nok længe, før "The Game" fuldbyrder sin rejse fra biograflærredet til flimmerkassen, for Williamson og Co. er stadig på udkig efter de manuskriptforfattere, som skal skrive seriens afsnit. Derudover har Williamson travlt med flere andre projekter – inklusive en anden tv-serie baseret på en ikonisk thriller: Alfred Hitchcocks "Rear Window".

Kommentarer

David Finchers "The Game" bliver til en tv-serie

  • 0

    Når det er Kevin Williamson som skal producere serien kan jeg forestille mig at det bliver et yngre cast. Jeg har umiddelbart svært ved at se hvordan de kan få plottet til at vare en hel serie. Det bliver et ret langt spil hvis det er tilfældet.

    I øvrigt en af hans film som der ikke bliver talt så meget om og som han ikke selv er så begejstret for.

    Den er eminent klippet. Der er meget andet som også fungerer godt, men især klippearbejdet vil jeg fremhæve.

    Kiyonji 7-03-24 12:40

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen