Neve Campbell er tilbage i "Scream 7"

Den originale Scream-queen vender tilbage som Sidney Prescott i længe ventet fortsættelse.

Efter en lang række kontroverser ser det ud til, at "Scream 7" endeligt er på vej. Neve Campbell har annonceret på Instagram, at hun har skrevet under på en kontrakt om at medvirke i gyser-franchisen som Sidney Prescott endnu engang. 

LÆS OGSÅ: "SCREAM 7" HAR NU OGSÅ MISTET SIN INSTRUKTØR

Campbell skriver på Instagram, at hun er enormt begejstret for at medvirke igen. Især da den oprindelige manuskriptforfatter bag den allerførste "Scream" fra 1996,  Kevin Williamson, også er instruktør på den kommende "Scream 7" – som endnu ikke har fået en undertitel.

Denne gang har Guy Busick skrevet manus baseret på en historie af James Vanderbilt og Guy Busick. 

Franchisen har været indhyllet i kontroverser de sidste par måneder. Melissa Barrera og Jenna Ortega har forladt projektet. Barrera blev fyret, mens det efterfølgende blev annonceret, at Ortega ikke ville vende tilbage. I kølvandet på den nyhed forlod instruktøren Christopher Landon ("Happy Death Day") også projektet.

Neve Campbell nægtede at vende tilbage til "Scream VI" på grund af en lønstrid. Men det lyder som om, at Spyglass denne gang kom til hende med et langt stærkere tilbud. 

Kommentarer

Neve Campbell er tilbage i "Scream 7"

  • ★★★★★0

    Super fedt at det er lykkedes at få både Neve Campbell og Kevin Williamson med ombord. Så er der stadig håb for at "Scream 7" kan blive et vellykket og underholdende kapitel i "Scream" sagaen.

    Jeg havde dog klart foretrukket, at Kevin Williamson ud over at være instruktør også havde skrevet manuskriptet til 7'eren, da jeg ikke har været helt oppe og ringe over plottet i 5'eren og 6'eren.

    Men han laver jo nok nogle ændringer eller tilføjelser til manuskriptet i sidste ende alligevel, så jeg er trods alt fortrøstningsfuld når det kommer til historien. 

    Bliver derudover også interessant at se hvordan, de har tænkt sig at lave overgangen fra "Scream 6" til "Scream 7", og om de to hoved-karakterer bliver nævnt eller om de vælger helt at ignorere den del af "Scream"- universet.

    NightHawk13-03-24 14:20

  • ★★★★★2

    De prøver virkelig blot at redde, hvad de kan, men Barrera behandlede de jo stadigvæk ikke pænt, og der er ikke undskyldt og blir det nok ikke, så nu det interessant at se, hvor meget Det at blot skyde en masse penge i det kan "redde" deres film.

    Jeg havde nu personligt heller set de ikke havde gået videre. Men ja må se, hvor meget Star Power Neve Campbell har om det er nok til at redde ansigtet for selskabet bag.

    Elwood13-03-24 14:45

  • ★★★★★3

    Det var det eneste træk de havde, hvis ikke at franchisen skulle lægges på is i en årrække. Jeg håber at Neve Campbell tjener kassen på den.

    Kruse13-03-24 16:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen