Disneys "Aristocats"-remake finder sin instruktør

Musikeren og filmmageren Questlove skifter hiphop-musikken ud med kattejammer-rock.

Disney har som tidligere rapporteret et remake af studiets 20. animationsklassiker, "Aristocats", i støbeskeen.

Nu har projektet endelig fundet sin instruktør, og valget er faldet på den Oscar-vindende Ahmir 'Questlove' Thompson ("Summer of Soul"). Den 52-årige Questlove er ud over at være filmmager også kendt som trommeslager i bandet "The Roots". Men nu skifter den talentfulde mand hiphoppen ud med det rene kattejammer-rock. 

Den originale "Aristocats" fra 1970 huskes nemlig især for den udødelige sang "Hvem vil ikke gerne være kat", der i filmen optræder i en forrygende og gennemmusikalsk scene.

Se også: Havet er skønt i ny farvestrålende trailer til Disneys "Den lille havfrue"

Handlingen i filmen finder sted i Paris, hvor hunkatten Duchess lever trygt og godt sammen med sine tre killinger: Marie, Toulouse og Berlioz. De bor i et stort hus hos den fornemme og velhavende Madame Adelaide Bonfamille.

Da husets butler, Edgar, opdager, at Duchess og killingerne skal arve Madames formue, forsøger han at skaffe kattene af vejen for selv at få fingrene i de mange penge.

Heldigvis kommer den charmerende vildkat Thomas O'Malley forbi, og han hjælper Duchess og killingerne med at finde hjem i tide og dermed undslippe butlerens nederdrægtige plan.

Den kommende genindspilning af "Aristocats" benytter en blanding af live-action og CGI til at puste nyt liv i det klassiske eventyr.

Disney har ud over "Aristocats" bl.a. remakes af "Peter Pan", "Den lille havfrue" og "Snehvide og de syv dværge" på vej.

Kommentarer

Disneys "Aristocats"-remake finder sin instruktør

 • ★★★★★★0

  Den pengekat vil de ikke misse at fylde.

  Wayne28-03-23 14:12

 • 0

  Den pengekat vil de ikke misse at fylde.

  Nej, det plejer jo at give pote med de remakes...

  Elgsdyr28-03-23 16:25

 • ★★★★0

  Yay! Glæder mig til en Disney udgave af The Aristocrats.

  Gasivodo28-03-23 19:07

 • 0

  Stopper det aldrig? Nej ikke så længe Disney scorer kassen på disse sjæleløse, uoriginale konverteringer. Men der kommer nok mindst en ændring. En bestemt kat i katte-bandet bliver nok smidt ud af bandet. Man kunne jo også vælge at blive krænket på britters vegne pga en fuld gås i filmen.

  De bør helt sikkert hyre dem der stod bag Cats-filmen, især dem der stod bag CGI'en, da de tydeligvis har erfarring med at arbejde med katte og kan få det til at se naturligt og virkeligt ud.

  Johnny4228-03-23 20:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen