Disneys "Peter Pan & Wendy" finder sin Mr. Smee

Komikeren Jim Gaffigan har scoret rollen som Kaptajn Klos legendariske sidekick i nyfortolkningen af Disneys eventyr-klassiker. 

Disney har som tidligere rapporteret en live-action-udgave af animationsklassikeren "Peter Pan" i støbeskeen, og nu er det kommet frem, hvem der skal spille rollen som Kaptajn Klos bådsmand og hjælper Mr. Smee – kendt som Smisk på dansk – i "Peter Pan & Wendy".

Rollen som den joviale Smee er gået til Jim Gaffigan ("Away We Go", "Dengang i 70'erne"), og han skal blandt andet spille overfor Jude Law, som i nyfortolkningen skal portrættere én af Disneys mest uforglemmelige skurke: Kaptajn Klo.

Læs også: "Cruella" ryger direkte på Disney+ i 2021

Derudover medvirker Alexander Molony og Ever Anderson i rollerne som hhv. Peter Pan og Wendy, mens Yara Shahidi skal give den som Peter Pans fe-veninde, Klokkeblomst.

I instruktørstolen finder vi "Peter & dragen"-instruktøren David Lowery ("A Ghost Story"), og den nye udgave af eventyret er sat til at få eksklusiv premiere på Disney+.

Hvornår "Peter Pan & Wendy" udkommer på den populære streamingtjeneste vides endnu ikke, men optagelserne starter angiveligt i marts.

Kommentarer

Disneys "Peter Pan & Wendy" finder sin Mr. Smee

  • 0

    "hvem der skal spille rollen som Kaptajn Klos bådsmand og hjælper Mr. Smee – kendt som Smisk på dansk"

    Er det de engelske navne der bruges eller de danske? Hvis det er de engelske hedder han vel ikke Kaptajn Klo?

    jacob_uno22-01-21 22:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen