Få et kig på hovedpersonerne i actionthrilleren "Bright"

Will Smith og Joel Edgerton fortæller om deres karakterer i nyt blik på satsningen fra Netflix.

Netflix har udsendt et nyt kig på deres kommende actionthriller "Bright", som blander hårdkogt politi-action med kulørte fantasy-elementer. Den nye video, der fokuserer på partnerskabet mellem de to hovedroller spillet af Will Smith og Joel Edgerton, kan ses herunder.

I "Bright" følger vi to betjente med vidt forskellige historier: Ward, et menneske (Smith), og Jakoby, en ork (Edgerton), påbegynder en rutinemæssig natpatruljering, der vender op og ned på deres liv, som de kender det. Samtidig med at de kæmper med deres indbyrdes forskelle, skal de sammen kæmpe mod fjenden og sørge for, at et dødbringende relikvie ikke havner i de forkerte hænder, idet det vil have fatale konsekvenser.

Udover Smith og Edgerton kan svenske Noomi Rapace også ses i en af hovedrollerne. Rollelisten tæller desuden Edgar Ramirez ("Gold"), Jay Hernandez ("Bad Moms"), Ike Barinholtz ("Bad Neighbours") og komikeren Margaret Cho. Projektet instrueres af David Ayer, som senest stod bag "Suicide Squad", mens Max Landis ("Chronicle") har leveret manuskriptet.

"Bright" kan ses på Netflix fra 22. december.

Kommentarer

Få et kig på hovedpersonerne i actionthrilleren "Bright"

  • ★★★0

    Der var en god bid Shadowrun over det. Der mangler bare lige noget cyberware og nogle flere neon-skilte.

    Benway19-10-17 18:06

  • 0

    Jeg glæder mig sku!

    Superknys19-10-17 18:11

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen