Første kig på Evan Rachel Wood som Madonna i Weird Al Yankovic-filmen

"Westworld"-stjernen slutter sig til den kommende biopic, hvori Daniel Radcliffe spiller den komiske kultsanger 'Weird Al' Yankovic.

Vi har allerede fået det første kig på Daniel Radcliffe ("Harry Potter"-filmene) i rollen som den gæve entertainer 'Weird Al' Yankovic fra den kommende biopic med titlen "Weird: The Al Yankovic Story".

Han får blandt andet selskab af Evan Rachel Wood ("Frost 2"), der har scoret rollen som selveste Madonna. Og nu har vi så fået det første kig på Wood i rollen som popikonet via billedet herunder.

Læs også: Filmen om Bob Marley finder sin hovedrolleindehaver

Det er endnu uvist, præcis hvor stor en rolle Madonna får i filmen, men som det fremgår af fotoet, er ligheden mellem Evan Rachel Wood og den legendariske sangerindes 1980'er-look slående.

Ét af Weird Als største hits er komikerens parodi på Madonna-hittet "Like a Virgin", der i Yankovics version blev til "Like a Surgeon", som kan nydes på YouTube her.

Det er også kommet frem, at Toby Huss ("Copshop") og Julianne Nicholson ("Mare of Easttown") har landet rollerne som hhv. Yankovics far og mor.

Det autentiske komediedrama udforsker efter sigende samtlige facetter af 'Weird Al' Yankovics liv, og filmen er sat til at få eksklusiv premiere på streamingplatformen The Roku Channel senere i år eller i starten af 2023.

Kommentarer

Første kig på Evan Rachel Wood som Madonna i Weird Al Yankovic-filmen

 • 0

  Ehhh, bortset fra tøjet, så ligner hun da slet ikke Madonna...

  TheRealLukeSkywalker 4-03-22 18:00

 • ★★★★★0

  Synes også mest hun ligner Evan Rachel Wood der spiller Madonna faktisk.

  David Lund 5-03-22 19:08

 • ★★★★★★0

  Jeg synes det ligner det tøj som Madonna for det meste IKKE havde på ;-)

  Wayne 6-03-22 11:01

 • ★★★0

  Sammen med Daniel Radcliffes discount halloween paryk så tegner den ikke det mest håbefulde billede. Nu må vi jo se hvordan traileren er når den engang dropper.

  Essal 6-03-22 11:29

 • 0

  Eddie Murphy ligner slet ikke Rudy Ray Moore, men Dolemite Is My Name er stadig en fest.

  SoyBoy 6-03-22 15:46

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen