Filmen om Bob Marley finder sin hovedrolleindehaver

Der hviler et stort pres på Kingsley Ben-Adirs skuldre, når han skal spille kongen af reggae.

Det har taget filmselskabet Paramount et helt år at finde den rette skuespiller til rollen, men nu skriver Collider, at 35-årige Kingsley Ben-Adir skal spille selveste Bob Marley i den kommende biopic om den gudbenådede reggae-legende.

Kingsley Ben-Adir har tidligere medvirket i bl.a. Guy Ritchies "Kong Arthur: Legenden om sværdet" og gangsterserien "Peaky Blinders".

Men skuespilleren er nok bedst kendt for rollen som Malcolm X i den kritikerroste "One Night in Miami...", hvor Ben-Adir altså understregede, at han sagtens kan klare at spille en ikonisk personlighed fra virkelighedens verden.

Læs også: "Bohemian Rhapsody"-producer laver film om Michael Jackson

Vi ved endnu ikke, hvem Ben-Adir skal samarbejde med foran kameraerne. Men ifølge Collider vil filmen stiller skarpt på skabelsen af Bob Marleys "Exodus"-album fra 1977.

I 1976 overlevede Marley et fejlslagent attentat, hvor en kugle ramte ham i armen. Derefter forlod Marley sit jamaicanske hjemland og levede i eksil i London, hvor albummet blev indspillet. Det var pladen, der for alvor gjorde Marley til en global superstjerne. Den trendsættende musiker døde af kræft som 36-årig i 1981.

Reinaldo Marcus Green, som instruerede Will Smith i den Oscar-nominerede "King Richard", sidder i instruktørstolen. Og det er også dén films manuskriptforfatter, Zach Baylin, som skriver manuskriptet til filmen om Marley.

Marleys bo og familie støtter projektet, som produceres af Marleys enke, Rita Marley, samt deres børn, Cedella Marley og Ziggy Marley. Det vides endnu ikke, hvornår filmen udkommer.

Kommentarer

Filmen om Bob Marley finder sin hovedrolleindehaver

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen