Første kig på Lady Gaga som Harley Quinn og Joaquin Phoenix som Jokeren i "Joker: Folie à Deux"

De to Oscar-vindere tørner snart sammen i den musikalske DC-fortsættelse.

I forbindelse med gårsdagens valentinsdag delte instruktøren Todd Phillips ("The Hangover") det første officielle kig på sine to stjerner, Joaquin Phoenix og Lady Gaga, i sin kommende "Joker"-fortsættelse. Billedet kan ses herunder.

I "Joker: Folie à Deux" gentager Phoenix rollen som Batmans ærkefjende, som han vandt en Oscar for at portrættere i den første "Joker" fra 2019.

Gaga spiller Jokerens udkårne, Harley Quinn, som Margot Robbie ("Babylon") ellers har spillet i adskillige DC-projekter de seneste år.

Læs også: DC Studios annoncerer 10 nye projekter – bl.a. "Superman: Legacy" og ny Batman & Robin-film

Tilbage i august 2022 fik vi den første ultrakorte teaser til filmen, og i december fik vi et smugkig på Phoenix' udseende i toeren. Nu har vi så fået det første kig på Gaga som Harley Quinn, og hun er øjensynligt lige så energisk som Robbies udgave, om end mindre sminket.

Filmens særegne, franske titel betyder (direkte oversat) "delt galskab". Begrebet bruges inden for psykiatrien til at betegne en delt psykisk forstyrrelse. Den deler Jokeren og Harley Quinn tydeligvis.

"Joker: Folie à Deux" (som i øvrigt bliver en musical) griner igennem i de danske biografer i oktober 2024. Det omtalte billede af Gaga og Phoenix kan ses i fuld størrelse her:

Kommentarer

Første kig på Lady Gaga som Harley Quinn og Joaquin Phoenix som Jokeren i "Joker: Folie à Deux"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen