Guy Ritchie vil gerne lave "Aladdin 2" med Will Smith

Den garvede instruktør har kun lovord til overs for superstjernen.

Live-action-udgaven af Disney-klassikeren "Aladdin" fra 2019 omsatte for over 1 mia. dollars på verdensplan. Det er derfor ikke så sært, at House of Mousesom tidligere rapporteret – har en fortsættelse i støbeskeen.

Her vender Guy Ritchie tilbage i instruktørstolen, og den garvede filmmager er klar på at genoptage samarbejdet med Will Smith – også selvom Smith gav Chris Rock en syngende lussing under dette års Oscar-show.

Se også: Will Smith undskylder for Oscar-lussing i ny video

Det fortæller Ritchie i et interview med The Hollywood Reporter:

"Jeg har aldrig mødt en mere herlig fyr, og at arbejde med ham var en af de største og mest vidunderlige oplevelser, jeg nogensinde har haft. Jeg oplevede aldrig andet end en fuldkommen generøs gentleman. Jeg ville ikke have noget problem med at caste Will Smith i noget som helst, for, som jeg siger, han var bare den fucking perfekte gentleman."

Will Smith portrætterede lampeånden Genie i "Aladdin"-remaket, mens Mena Massoud spillede titelrollen som den uslebne diamant.

Tiden må vise, om Will Smith nogensinde vender tilbage i rollen som den blå Genie i "Aladdin 2", men sikkert og vist er det i hvert fald, at superstjernen snart er aktuel i det spændingsmættede slavedrama "Emancipation", som du kan se traileren til her.

Kommentarer

Guy Ritchie vil gerne lave "Aladdin 2" med Will Smith

 • 4

  Jeg tror faktisk hellere jeg vil have en lussing af Will Smith end se en liveaction Aladdin 2.

  Sichlau 5-12-22 12:12

 • ★★★★0

  Jeg tror faktisk hellere jeg vil have en lussing af Will Smith end se en liveaction Aladdin 2.

  Tak for at få mig til at smile på en grå og trist mandag :-)

  S. Rico 5-12-22 12:19

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen