Marvel-stjernen Jonathan Majors og Spike Lee genforenes måske på "Da Understudy"

Lee og Majors samarbejdede også på Vietnam-krigsfilmen "Da 5 Bloods".

Skuespilleren Jonathan Majors har mildest talt vind i sejlene. Han blev et varmt emne i Hollywood ovenpå bl.a. en Emmy-nomineret indsats i tv-serien "Lovecraft Country" samt kritikerroste præstationer i film som "The Last Black Man in San Francisco" og "Devotion".

Og i år har Majors brilleret som superskurken Kang Erobreren i "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" og som Adonis Creeds' boksemodstander i "Creed III", og sidst på året dukker han op i sportsdramaet "Magazine Dreams", hvori han spiller en følelsesmæssigt ustabil bodybuilder – filmen og Majors blev skamrost på årets Sundance-filmfestival.

Og nu har Majors endnu et iøjnefaldende projekt i sigtekornet, "Da Understudy", som selveste Spike Lee ("Do the Right Thing", "BlackKklansman") overvejer at instruere. Det skriver Deadline.

Læs også: "Ant-Man"-stjernen Jonathan Majors skred fra sit første Marvel-møde

"Da Understudy" handler om en dubleant på et Broadway-show, som står klar til at springe til, hvis stykkets stjerne pludselig falder fra. Majors skal formentlig spille dubleanten, som en dag støder på en rolle, som han er villig til at dræbe for at få.

Majors producerer selv "Da Understudy" sammen med sit eget produktionsselskab, Tall Street Productions, og Amazon Studios finansierer projektet, som udkommer på et uspecificeret tidspunkt på Prime Video. Will Smith er også med om bord som producer.

Og netop nu peger alt på, at Spike Lee skal instruere filmen. Den Oscar-belønnede filmmager har ikke skrevet under på nogen kontrakt endnu, men ifølge flere amerikanske medier er det en ren formssag. Majors og Lee arbejdede også sammen på krigsfilmen "Da 5 Bloods".

Moovy TV interviewede for nylig Majors om hans arbejde på "Ant-Man and the Wasp: Quantumania":

Kommentarer

Marvel-stjernen Jonathan Majors og Spike Lee genforenes måske på "Da Understudy"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen