Nyt kig på Joaquin Phoenix og Lady Gaga i "Joker 2"

To superstjerner. To superskurke.

Mens vi stadig venter på den første trailer, så har instruktøren Todd Phillips flere gange delt billeder fra sin kommende "Joker"-fortsættelse: "Joker: Folie à Deux". Og nu har Phillips delt et nyt smugkig på sine hovedrolleindehavere, Lady Gaga og Joaquin Phoenix, på sin Instagram-profil, og billedet kan ses i fuld størrelse herunder.

Og nej, titlen refererer ikke til mad, der kræver to stykker folie for ikke at blive dårlig i køleskabet. Filmens særegne, franske titel betyder (direkte oversat) "delt galskab". Begrebet bruges inden for psykiatrien til at betegne en delt psykisk forstyrrelse.

Og det er altså Jokeren (også kendt som Arthur Fleck i filmens univers) og hans bedre halvdel, Harley Quinn, som i fællesskab udgør "Joker"-fortsættelsens psykisk forstyrrede makkerpar.

Læs også: DC Studios annoncerer 10 nye projekter – bl.a. "Superman: Legacy" og ny Batman & Robin-film

Selvom Phillips og Co. tog hul på optagelserne for et helt år siden, så er der stadig et lille års tid til, at "Joker: Folie à Deux" lander i biograferne – nærmere bestemt den 3. oktober 2024.

Vi har tidligere fået en ultrakort grafisk teaser og et par billeder af Phoenix og Gaga, og vi satser på, at den første, længere trailer lander relativt snart på nettet.

Og vi ved stadig intet om plottet i "Joker: Folie à Deux", som Phillips har skrevet sammen med Scott Silver ("The Fighter"). Men vi møder altså igen den fallerede komiker Arthur Fleck (Phoenix), som oven på en masse traumatiske oplevelser, sygdom og modgang øjensynligt forvandler sig til Batmans ærkefjende.

Fleck møder selvsagt Harley Quinn i den nye film, og sammen bryder de åbenbart jævnligt ud i sang. Ligesom sin forgænger udfolder "Joker: Folie à Deux" sig i sit eget filmunivers – og altså ikke i samme fiktive verden som Matt Reeves' "The Batman" eller James Gunns kommende DCU-film.

"Joker" indtjente næsten 1,1 mia. dollars på verdensplan og blev nomineret til hele 11 Oscars – filmens score (af islandske Hildur Guðnadóttir) og Phoenix tog hver især en prestigefyldt statuette med hjem.

"Joker: Folie à Deux" udkommer som sagt i de danske biografer den 3. oktober 2024. Se det nye, omtalte billede herunder:

Kommentarer

Nyt kig på Joaquin Phoenix og Lady Gaga i "Joker 2"

  • ★★★0

    Har Lady kuk-kuk fået ekstra tud på eller er det au naturel?

    Essal26-12-23 21:33

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen