Tusindvis af soldater slås i nyt klip fra Ridley Scotts storslåede "Napoleon"

Joaquin Phoenix spiller den legendariske franske kejser i Scotts nyeste storfilm.

Vi er nu blot et par uger fra premieren på Ridley Scotts "Napoleon", og Sony Pictures har netop frigivet et actionfyldt smugkig på et af filmens mange, blodige slag – klippet kan ses herunder.

Nøjagtig som titlen antyder, handler filmen om den franske, krigeriske kejser Napoleon Bonaparte, som spilles af Joaquin Phoenix, der spillede en romersk kejser i Scotts første "Gladiator" tilbage i 2000.

Scotts "Napoleon" stiller skarpt på både Napoleons transformation fra menig soldat til kejser og på hans følelseslade forhold til hustruen, Joséphine. Og som traileren tidligere har understreget, så spares der ikke på de storslåede krigsscener.

Læs også: Russell Crowe: Jeg bør f**king betales for alle de gange, jeg bliver spurgt om "Gladiator 2"!

Vanessa Kirby ("The Crown", "Mission: Impossible - Fallout") spiller Joséphine, mens rollelisten også prydes af navne som Ludivine Sagnier ("Swimming Pool"), Ben Miles ("Andor"), Ian McNeice ("Dune"), Tahar Rahim ("Profeten") og Youssef Kerkour ("Dracula").

Manuskriptet skrives af David Scarpa, som samarbejdede med Scott på den autentiske thriller "All the Money in the World".

"Napoleon" – som oprindeligt blev døbt "Kitbag" – udkommer i de danske biografer den 23. november. I kan bl.a. se den i FORMAT Biograf (book billetter her), hvor den danske lyddesigner Peter Albrechtsen taler mere om lydarbejdet på filmen til en særvisning på premieredagen – læs mere her.

Det omtalte klip kan ses her:

Kommentarer

Tusindvis af soldater slås i nyt klip fra Ridley Scotts storslåede "Napoleon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen