Mads Mikkelsen om "Fantastic Beasts 3": Den bliver magisk og hjerteskærende

Store ord fra vores store verdensstjerne.

Mads Mikkelsens skuespillerkarriere er efterhånden ikke blot en af mest imponerende i Danmarks historie, men også i Hollywoods – efter at have medvirket i gigantiske franchises som James Bond ("Casino Royale"), Star Wars ("Rogue One: A Star Wars Story") og Marvels MCU-saga ("Doctor Strange"), dukker danskeren snart op i "Indiana Jones 5" og "Fantastic Beasts 3", hvorved Mikkelsen kan føje endnu to gigantiske filmsagaer til CV'et.

I sidstnævnte film, der udfolder sig i J.K. Rowlings fantasifulde "Harry Potter"-univers, har Mikkelsen overtaget rollen som den onde troldmand Gellert Grindelwald fra den skandaleramte Johnny Depp, som mistede rollen ovenpå en tabt retssag i England.

Og i et dugfriskt interview med Total Film afslører Mikkelsen, at filmholdet netop har fået de sidste optagelser i kassen.

Læs også: Mads Mikkelsen får stor rolle i "Indiana Jones 5"

"Jeg har kun været med om bord i halvdelen af den tid, som de andre skuespillere har," konstaterer Mikkelsen og fortsætter: "Det var en herlig oplevelse. Manuskriptet var godt. Historien er virkelig god."

Netop med tanke på manuskriptet mener Mikkelsen, at filmen bliver "magisk og også virkelig smuk. Der er virkelig nogle interessante, hjerteskærende historier i manuskriptet."

I forhold til sin egen fortolkning af rollen fastslår Mikkelsen: "Jeg var nødt til at gøre rollen til min egen. Jeg har været fan af Johnny Depp, siden jeg så ham som ung, og det var bare et no-go at forsøge at gengive hans intensitet og metodik. Hans stil er unik, så jeg må etablere min egen."

Hvis alt går efter planen, så lander den tredje "Fantastic Beasts"-film i biograferne i juli 2022. Vi venter dog stadig i spænding på, at nogen omsider tilbyde Mikkelsen hans store drømmerolle:

Kommentarer

Mads Mikkelsen om "Fantastic Beasts 3": Den bliver magisk og hjerteskærende

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen