Margot Robbies "Pirates of the Caribbean"-spin-off er blevet droppet

Den populære pirat-franchise er stødt på grund.

Tilbage i 2020 annoncerede Disney planerne om en ny "Pirates of the Caribbean"-film med Margot Robbie i hovedrollen, men projektet lader til at være kuldsejlet. Det fortæller Robbie selv til Vanity Fair:

"Vi havde en idé, som vi udviklede på et stykke tid, med fokus på en mere kvinde-ledt rollebesætning – ikke udelukkende kvinder, men bare en anderledes historie, som vi syntes var rigtig cool. Men de gad åbenbart ikke lave den."

Det var ellers meningen, at Harley Quinn-skuespilleren skulle genforenes med "Birds of Prey"-manuskriptforfatteren Christina Hodson på filmen, der var en selvstændig spin-off sat i det populære univers.

Læs også: Ryan Gosling og Margot Robbie får hovedrollerne i ny "Ocean’s Eleven"-film

Den første "Pirates of the Caribbean"-film med undertitlen "Den sorte forbandelse" fik premiere tilbage i 2003. Her løb især Johnny Depp med opmærksomheden i rollen som den excentriske piratkaptajn Jack Sparrow.

Serien er baseret på den kendte attraktion i Disneys forlystelsesparker, og de fem eksisterende eventyrfilm i franchisen har sammenlagt indspillet for i omegnen af 4,5 mia. dollars på verdensplan. 

Disney har indtil videre en anden "Pirates of the Caribbean"-film i støbeskeen. Men om den ender med at få vind i sejlene, må tiden vise.

Kommentarer

Margot Robbies "Pirates of the Caribbean"-spin-off er blevet droppet

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen