Martin Scorsese bekræfter sin næste film: "The Wager" med Leonardo DiCaprio

Ro på, Marty. Giv os lige tid til at se se "Killers of the Flower Moon" først.

Martin Scorsese er tydeligvis ikke en mand, der hviler på laurbærrene. I hvert fald har hans seneste film, "Killers of the Flower Moon", knap nået at få premiere, før instruktøren allerede har kastet sig over sit næste projekt.

Selvom alderen har passeret de 80 år, og selvom han efterhånden har lavet film i mere end et halvt århundrede, så har Martin Scorsese selv udtalt, at han ingen interesse har i at sætte tempoet ned, og at han har flere historier at fortælle. Instruktøren har derfor allerede kastet sig over sit næste projekt med den foreløbige titel "The Wager". 

Læs også: Martin Scorsese laver ny film om Jesus

"The Wager" er baseret på bogen "The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder" og fortæller den delvist sande historie om besætningen på et britisk skib i 1740, der under jagten på en skjult skat strander på en øde ø.

Bogen er skrevet af David Grann, der sjovt nok også var forfatter på bogen "Killers of the Flower Moon", som Scorseses seneste film er bygget over. Derudover er det også allerede bekræftet, at Leonardo DiCaprio vil være at finde på rollelisten. Det vil så være den syvende film, hvor de to legender arbejder sammen (ottende hvis man medregner kortfilmen "The Audition" fra 2015).

"The Wager" har dog endnu ingen premieredato. Til gengæld kan mesterinstruktørens seneste film i øjeblikket ses i de danske biografer – herunder i knivskarp 4K i FORMAT Biograf – og den må siges at have delt den danske anmelderstab. Her på Moovy kvitterede vi med 3 stjerner til "Killers of the Flower Moon".

Kommentarer

Martin Scorsese bekræfter sin næste film: "The Wager" med Leonardo DiCaprio

 • ★★★★1

  Uh, spændende - jeg elsker øde ø-film :)

  chandler7524-10-23 16:55

 • 0

  Uh, spændende - jeg elsker øde ø-film :)

  Især, hvis der er store aber og/eller dinosaurer med :-)

  Pistolprinsen25-10-23 08:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen