Miles Teller: Jeg og Tom Cruise har diskuteret "Top Gun 3"

"Top Gun: Maverick" har indtjent godt 1,1 mia. dollars på verdensplan, så selvfølgelig er en treer på tegnebrættet.

Hvis du i sommeren 1986 havde fortalt nogen, at "Top Gun" ville få en fortsættelse 36 år senere, og at toeren ville blive dét pågældende års største hit, så var du nok blevet smidt ind på den lukkede afdeling frem til, ja, 2022.

Men det er altså den reelle verdenssituation – og selv her i Danmark har "Top Gun: Maverick" solgt over 600.000 billetter. Så selvfølgelig er "Top Gun 3" netop nu et brandvarmt emne på rygtebørsen, og der går næppe 36 år, før den lander.

En af de store stjerner i "Top Gun: Maverick" er Miles Teller ("Whiplash"), som spiller jagerpiloten Bradley 'Rooster' Bradshaw, som er søn af den hedengangne pilot Nick 'Goose' Bradshaw, der døde i en flyulykke, hvor Pete 'Maverick' Mitchell (Tom Cruise) sad ved styrepinden. Og Teller fortæller Entertainment Weekly, at han allerede har talt med Cruise om "Top Gun 3".

Læs også: De to næste "Mission: Impossible"-film udskydes igen

"Det ville være fedt at lave en til," siger Teller, "men det er helt op til Tom. Jeg har haft flere samtaler med ham om en fortsættelse. Vi får at se."

Teller fortæller i øvrigt, at han har fået et helt særligt forhold til Cruise i virkelighedens verden – han sendte ham endda en fødselsdagshilsen i sidste uge, da superstjernen fejrede sin 60-års fødselsdag.

Men selvom Cruise altså har været en gedigen Hollywood-stjerne i årtier, så er "Top Gun: Maverick" faktisk den første af Cruises film, der har tjent over 1 mia. dollars ved billetlugerne.

Men før en eventuel "Top Gun 3" kan gå i produktion, skal Cruise lige færdiggøre optagelserne til "Mission: Impossible 8" (traileren til den kommende 7'er kan ses her) og, nå ja, på en forsinket smuttur ud i verdensrummet...

Kommentarer

Miles Teller: Jeg og Tom Cruise har diskuteret "Top Gun 3"

  • ★★★★★★1

    Den kommer så efter planen om 35 år, hvor 95 årige Cruise sidder dement i cafeteriets mønt-flyver; “Talk to me, Goose”

    Herefter spilles der Krolf i bar røv - og Cruise stikker af på en gå-cykel - mens kuglerne har sat sig fast i en engangsgrill, som trækkes bagefter. “Great balls on fire….”

    Wayne10-07-22 01:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen