De to næste "Mission: Impossible"-film udskydes igen

"Mission: Impossible 7" udkommer nu hele tre år senere end planlagt – og to uger efter Tom Cruises 61-års fødselsdag!

Selvom vi har så godt styr på coronavirussen herhjemme, at de danske biografsale er åbne og tilgængelige, så bliver pandemien ved med at forpurre Hollywoods planer – rekordhøje smittetal og nervøse biografgængere (særligt de midaldrende og ældre af slagsen) får igen USA's filmselskaber til at udskyde biografpremierer eller i stedet udgive deres film direkte på streamingtjenester.

Den syvende (og stadig unavngivne) "Mission: Impossible"-film er allerede blevet udskudt adskillige gange – filmholdet var i fuld gang med at skyde scener i Italien, da virussen ramte den europæiske nation ekstremt hårdt tilbage i foråret 2020.

Produktionen blev genoptaget i efteråret 2020, og Tom Cruise kæmpede personligt hårdt for at sikre, at alle filmens skabere og skuespillere overholdt en række corona-restriktioner, så instruktør Christopher McQuarrie og Co. kunne færdiggøre filmen hurtigst muligt.

Læs også: Lækket lyd: Tom Cruise giver kollegaer en sviende skideballe under "Mission: Impossible"-optagelserne

The Hollywood Reporter rapporterer, at "Mission: Impossible 7" oprindeligt var udset til at udkomme i sommeren 2020, men filmen blev først udskudt til sommeren 2021, dernæst til november 2021, så til maj 2022, efterfølgende til september 2022, og nu skriver THR, at filmen først udkommer i midt-juli 2023.

Den 8. "Mission: Impossible"-film, som produceres samtidigt med nummer 7, har også fået en ny premieredato: slut-juni 2024.

I år fylder Tom Cruise vel at mærke 60 år, og den seneste "Mission: Impossible"-udskydelse betyder, at "Mission: Impossible 7" udkommer et par uger efter, at Hollywood-superstjernen har fejret sin 61-års fødselsdag. Hvem siger, at Cruise er blevet for gammel til at lave actionfilm? Nå, ja! Det gjorde Jack Reacher-forfatteren Lee Child...

En anden længe ventet (og hyppigt udskudt) Hollywood-storfilm med Tom Cruise, "Top Gun: Maverick", ser dog ikke ud til at blive udskudt, og den flyver således ind i de danske biografsale den 26. maj i år.

Kommentarer

De to næste "Mission: Impossible"-film udskydes igen

  • ★★★★★★0

    Så længe Tom Cruise laver actionfilm i stil med de seneste - lige så længe kommer jeg til at betale billet for at se dem. Det er fedt at han ikke bare træder ned og tager en mindre rolle, men laver lige præcist det han helst vil.

    Wayne22-01-22 11:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen