"National Treasure"-stjerne tror ikke, vi får en 3’er

"Men man skal aldrig sige aldrig," konstaterer Diane Kruger dog alligevel.

For næsten præcis to år siden skrev vi her på Moovy, at en tredje "National Treasure"-film var på vej. Det var tilmed det seriøse brancheblad Variety, som rapporterede om projektet og fastslog, at manuskriptet var ved at blive skrevet, og at produceren Jerry Bruckheimer var godt i gang med forarbejdet.

Siden da har projektet praktisk talt ligget i dvale, og nu fastslår en af filmfranchisens store stjerner, tyske Diane Kruger, at "National Treasure 3" næppe kommer til at se dagens lys.

Læs også: "National Treasure" bliver en tv-serie på Disney+

I de to første "National Treasure"-film fra hhv. 2004 og 2007 spillede Kruger den eventyrlystne kurator Abigail Chase, som sammen med Benjamin Franklin Gates (Nicolas Cage) leder efter skjulte skatte.

Og selvom en tredje film i serien åbenbart fik grønt lys i 2020, så fastslår Kruger over for comicbook.com: "Jeg ved intet om filmen. Ingen har nogensinde kontaktet mig angående en tredje film."

Kruger er derudover på én gang pessimistisk og optimistisk, hvad angår en potentiel treer: "Jeg føler også, at vi er blevet alt for gamle. Jeg ved ikke... altså, man skal aldrig sige aldrig, men der er efterhånden gået noget tid, du ved..."

Til gengæld skulle det være sikkert og vist, at en "National Treasure"-tv-serie er på vej – dog formentlig uden Cage, Kruger og Co. foran kameraet.

Kommentarer

"National Treasure"-stjerne tror ikke, vi får en 3’er

 • 0

  Cage behøves i hvert fald ikke at spørges, han er altid på :)

  Ronni Pedersen11-01-22 14:38

 • ★★★★0

  Cage behøves i hvert fald ikke at spørges, han er altid på :)

  Tee-hee! Du får det nærmest til at lyde som værende en dårlig ting? ;-)

  Gasivodo11-01-22 14:56

 • ★★★4

  Han er efterhånden i sig selv en "National Treasure" :D

  MOVIE100011-01-22 16:31

 • 1

  Tee-hee! Du får det nærmest til at lyde som værende en dårlig ting? ;-)

  Ja, sådan kunne det godt lyde. Men er stor fan, og ser stort set alt med ham. Også de lidt mindre og mere skæve film, som fx Willys Wonderland og den super sære Colur of space (men som Cage trækker hjem i fin stil). Så ser da også gerne denne tre'er :)

  Ronni Pedersen11-01-22 18:04

 • ★★★★★1

  Jeg nægter at opgive håbet før Nic Cage og Bruckheimer står frem og siger det ikke blir til noget. Nej filmene er ikke stor kunst, 1'eren er dog ganske habil underholdning, og jeg elsker 2'eren fordi den er så overdrevet i alt fra dens plotpoints til karakters handlinger og scener.

  De her film er bare ja comfort food for mig, det er som etvarmt tæppe jeg kan tage omkring mig og bare sidde og hygge mig med.

  Elwood12-01-22 21:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen