Neil Gaimans "The Sandman" på vej til Netflix som tv-serie

Den populære mytologiske fantasy-tegneserie om Morpheus debuterede for 30 år siden.

En filmatisering af Neil Gaimans populære tegneserie "The Sandman" har været på tegnebrættet helt tilbage fra 90'erne. For nogle år siden var Joseph Gordon-Levitt tilknyttet til at spille hovedrollen, men som vi skrev her på Moovy i 2016, forlod han projektet, da det flyttede fra Warner Bros. til New Line.

Projektet fra New Line fik dog aldrig luft under vingerne, men nu ser det ud til, at der endelig sker noget. Det bliver dog ikke som film, at "The Sandman" tager springet fra tegneserierne, men som tv-serie.

Streaminggiganten Netflix skulle således have lavet en aftale med Warner Bros. om at forvandle tegneserien til en serie, og det skulle angiveligt blive den dyreste nogensinde fra DC Entertainment.

Se også: Første trailer til Neil Gaimans syrede alien-kærlighedshistorie "How to Talk to Girls at Parties"

Allan Heinberg ("Wonder Woman", "Grey's Anatomy") skal skrive og være såkaldt showrunner på serien. Neil Gaiman vil fungere som executive producer sammen med David S. Goyer.

"The Sandman" udkom fra 1989 til 1996 og er en mytologisk fantasy-fortælling om Morpheus – Lord of Dreams – som er en af de syv Endless, der også består af Destiny, Death, Destruction, Despair, Desire og Delirium.

Kommentarer

Neil Gaimans "The Sandman" på vej til Netflix som tv-serie

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen