"Rogue One"-instruktør er i spil til ny "Jurassic World"-film

De glubske dinosaurer vender tilbage i biograferne næste år.

Det er blot få uger siden, at Universal Pictures løftede sløret for en kommende "Jurassic World"-film, der skal kickstarte en helt ny æra for den sejlivede dinosaurfranchise. En franchise, der begyndte for over 30 år siden med Steven Spielbergs skelsættende "Jurassic Park". 

Oprindeligt var David Leitch ("Bullet Train", "Deadpool 2") udset til at dirigere løjerne bag kameraet, men han er ikke længere om bord på projektet. Ifølge flere amerikanske medier er Gareth Edwards lige nu i forhandlinger med Universal om at overtage stafetten efter Leitch. 

Læs også: Moovy til virtuel pressekonference med "The Creator"-instruktøren Gareth Edwards

Edwards er allerede en velbevandret herre indenfor sci-fi-genren. Den 48-årige filmmager har nemlig tidligere instrueret episke blockbustere som sidste års "The Creator", "Godzilla" samt ikke mindst "Rogue One: A Star Wars Story".

Det endnu unavngivne "Jurrasic World"-reboot får manuskript af David Koepp, der også leverede drejebøgerne til de to første "Jurassic Park"-film. 

Det kommende dino-eventyr er sat til at få amerikansk biografpremiere den 2. juli 2025, og vi satser naturligvis på, at den nye "Jurassic World"-film udkommer herhjemme nogenlunde samtidigt.

Kommentarer

"Rogue One"-instruktør er i spil til ny "Jurassic World"-film

 • ★★★★★★0

  Så kunne det da faktisk være at jeg fik lyst til at se dino'er igen. 

  Wayne21-02-24 11:00

 • 0

  Så håber jeg at han får noget friere tøjler end ved Rogue One. The Creator fra sidste år var et overraskende hit, som jeg ikke havde hørt noget om før en uge inden jeg så den i biografen.

  Jurrassic World ligger godt nok i ruiner, så der skal noget til for at hive den op igen. Men hvis der er nogen der kan så er det Gareth Edwards. Jeg synes han gjorde et godt arbejde med Godzilla efter den stinker fra 1998.

  Johnny4221-02-24 16:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen