Ny "The Matrix"-film på vej fra instruktøren bag "The Cabin in the Woods"

Drew Goddard sluger den røde pille og hopper ned i kaninhullet.

Helt tilbage i 1999 blev "The Matrix" et gigantisk, verdensomspændende hit, der vandt fire Oscars og satte sit tydelige præg på kulturen, moden og filmhistorien.

Til gengæld endte den fjerde og seneste "The Matrix"-film, "The Matrix Resurrections" fra 2021, som en tynd kop te, der både blev en fiasko ved billetlugerne og hos anmelderne. Franchisens stjerne, Keanu Reeves, ytrede dog også efterfølgende, at han ikke spåede en femte film mange chancer

Det ser dog ikke ud til, at Keanu får ret i denne omgang, for en femte "The Matrix"-film er nu under opsejling. Instruktør og manuskriptforfatter Drew Goddard har henvendt sig til Warner Bros. med en ny idé, der vil tilføje franchisen nyt liv – en idé, som Warner tilsyneladende har givet grønt lys. 

Det bliver den første "The Matrix"-film, som hverken Lilly eller Lana Wachowski er involveret i. De to søskende grundlagde franchisen sammen og instruerede de tre første film, mens Lana var på egen hånd med den fjerde film i rækken. Der er ingen forlydender om plottet i den kommende "The Matrix"-film, og ligeledes er det også uvist, om Keanu Reeves vender tilbage til rollen som Neo.

Drew Goddard har tidligere været manuskriptforfatter på "The Martian" og har både skrevet og instrueret "The Cabin in the Woods" og "Bad Times at the El Royale".

Moovy TV har tidligere talt med Goddard i forbindelse med netop "Bad Times at the El Royale":

 

Kommentarer

Ny "The Matrix"-film på vej fra instruktøren bag "The Cabin in the Woods"

 • ★★★★★★0

  Enig - den fjerde var noget bras.  Hvis de kan lave en femte der dur så gider jeg godt.

  Wayne 8-04-24 10:08

 • 1

  Bad Times at The El Royale var min favoritfilm det år den udkom og The Martian er også god. Cabin in the Woods var jeg ikke lige så stor fan af da den udkom, men den er vokset for mig.

  Så bliver det pludselig interessant, hvis han kan få skruet en god historie sammen. Den fjerde film har jeg ikke set, og måske bør jeg helt lade være med den.

  Johnny42 8-04-24 12:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen