Keanu Reeves er klar på "Speed 3" – på én betingelse

Så kan rygterne om endnu en "Speed"-film for alvor slippe håndbremsen og tage fart.

En af 90'ernes helt store actionbaskere var filmen "Speed" fra 1994 med Keanu Reeves and Sandra Bullock i hovedrollerne.

Reeves spillede rollen som Los Angeles-betjenten Jack Traven, der sammen med Bullock skulle forhindre en bybus fyldt med sprængstof i at eksplodere. Filmen, der blev en kæmpe succes, fik i 1997 en fortsættelse, hvor Reeves dog ikke medvirkede. Og selvom Sandra Bullock gjorde sit bedste, bliver "Speed 2: Cruise Control" af mange betragtet som en af de værste fortsættelser i Hollywoods historie. 

Keanu Reeves er for tiden i gang med at promovere den seneste "John Wick"-film, der netop har fået premiere. I den forbindelse blev han i et interview udspurgt om sandsynligheden for at se ham vende tilbage i en ny "Speed"-film, og svaret var mere end positivt.

Læs også: "Speed"-instruktør er klar på endelig at lave 3'eren

Skuespilleren svarer nemlig, at han absolut gerne vil medvirke i en ny "Speed" – på den betingelse, at historien og manuskriptet er godt nok. 

Hvad "godt nok" indebærer, er dog uvist, men det var Reeves selv, der trak sig fra produktionen af "Speed 2", da han ikke syntes, historien var solid nok, så en eventuel tredje "Speed"-film skal altså have en væsentligt bedre historie, end den vi fik i 2'eren.

I hvert fald har instruktør Jan de Bont, der stod bag begge "Speed"-film, også sagt, at han er mere end villig til at samle serien op igen, hvis historien og rollebesætningen kan falde på plads.

Nu må vi bare håbe, at nogle af Hollywoods fineste manuskriptforfattere træder gaspedalen i bund og leverer et velskrevet manuskript med fart på.

Kommentarer

Keanu Reeves er klar på "Speed 3" – på én betingelse

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen