Optagelserne til "The Toxic Avenger"-remake er færdige

Ud med Marvels Avengers, ind med The Toxic Avenger!

Der er høje forventninger til remaket af Tromavilles kulthit "The Toxic Avenger", som nu har færdiggjort sine optagelser i Bulgarien.

Forventningerne kommer i form af "Game of Thrones"-stjernen Peter Dinklage, der påtager sig rollen som den giftige hævner. Han skal stå ansigt til ansigt med ikke kun én men to skurke! 

Det er nemlig før blevet rapporteret, at Elijah Wood bevæger sig ind i rollen som den mystiske plastikkirurg Bob Garbinger, som Dinklage arbejder for, alt imens selveste Kevin Bacon også er sat til en enigmatisk skurkerolle. 

Læs også: ELIJAH WOOD SKAL SPILLE SKURKEN I KOMMENDE "THE TOXIC AVENGER"-REBOOT

Nyheden kommer fra instruktøren af filmen, Macon Blair. Førhen har han bevæget sig foran kameraet på Jeremy Saulniers blodige og intense thrillers som "Green Room" og "Blue Ruin", men med "I Don't Feel at Home in This World Anymore" viste Blair, at forfatter-instruktørrollen ikke var noget problem for ham. 

Fans af produktionsselskabet Troma Entertainment skal ikke ryste i bukserne af nervøsitet, for kultfilmens skabere, Michael Herz og Lloyd Kaufman, er involveret som producere, så mon ikke publikum har blod, indvolde og kropssmeltende giftigt affald i vente?

En udgivelsesdato er endnu ikke offentliggjort, men mon ikke der snart kommer mere information, når filmen nu bevæger sig ind i post-produktion.

Kommentarer

Optagelserne til "The Toxic Avenger"-remake er færdige

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen